לגבי מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לגבי מוקפאים
    maya
    06/01/2013

שלום לכם,
    יש לי שאלה לגבי הקפאת עוברים.
    בטיפול הקודם שלי נשאבו 13 ביציות מתוכם הופרו 8 ביציות.
    החזירו לי רק עובר אחד, הסיבה לכך שאני בת 25, ואמרו לי שהסיכויים שלי להרות טובים גם בהחזרת עובר אחד, ובסוף הטיפול נכשל.
    היום התקשרתי וביררתי לגבי החזרת מוקפאים והם אמרו שאין לי מוקפאים ואני צריכה להתחיל מחזור טיפול חדש.
    שאלתי היא, מהן הסיבות שבגללן לא מקפאים את העוברים בדרך כלל, חוץ מזה שהן לא התפתחו טוב ? (לא אמרו לי בכלל שההפריות לא יפות או שהן לא בסדר)..
    אני ממש מודאגת כי אם זה נכון שמ 8 הפריות לא שרד אף אחד, זה אומר שיהיה קשה לי להיכנס להריון.

תודה לכל הרופאים בפורום הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי מוקפאים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/01/2013

מאיה שלום
    את בהחלט ראויה למענה מדוע מכל העוברים שלך ,לא נמצאו עוברים באיכות המתאימה להקפאה,את ההסבר צריך לספק לך הרופא המטפל כדי שלקראת הטיפול הבא יעשו צעדים שעשויים לשפר את התוצאות.
    באופן כללי הסיבה לאיכות עוברים ירודה יכולה להיות בגלל איכות הטיפול ההורמונלי ,הרקע הפריוני של האישה או הגבר,רקע גנטי,ההליך המעבדתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו