איך לומר לרופא - אנא עצתכם + שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איך לומר לרופא - אנא עצתכם + שאלה
    kotenok
    06/01/2013

רופאים יקרים, זקוקה לעצתכם. איך לומר לרופא המטפל שלי (מישהו מאוד בכיר) כי את הסבב הבא של החזרת עוברים, הייתי רוצה שיעשה תחת אולטרסאונד (הוא אינו נוהג לעשות זאת, למיטב הבנתי, אך בחדר ההחזרה יש מכשיר אולטרסאונד), מבלי לפגוע בו/לפקפק במיומנותו, או מבלי שיכעס עלי. ועוד שאלה - האם עם רחם קשתי (כך עלה מצילום הרחם) וללא תמיכת אולטרסאונד בהחזרה, האם יש סיכוי שהעוברים לא "מגיעים" לאן שצריך או שצורת הרחם לא משנה בהחזרה? לעצתכם אודה, כי אני חוששת שהחזרה ללא אולטרסאונד מקטינה את הסיכויים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לומר לרופא - אנא עצתכם + שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/01/2013

שלום,ברצוני להדגיש שלצורת הרחם אין משמעות לגבי ההחזרה,בכל מקרה הייתי מציע לפנות לרופא באופן ישיר ולשאול אותו אם החזרה מבוקרת תחת אולטאסאונד עשויה לשפר את סיכויי הקליטה של העוברים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

kotenok
    07/01/2013

על תשובתכם ועל תמיכתכם. אנסה לדבר איתו :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לומר לרופא - אנא עצתכם + שאלה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    07/01/2013

המחקרים רבים הוכח שהחזרה בהנחיית א.ס. מגדילה משמעותית את אחוז ההריונות, גם אצל רופאים בכירים ביותר. אם אינך מצליחה ראוי לשקול לנסות את מזלך אצל רופא אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו