מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בוקר טוב שאלהשני09/03/2008
שאיבה אחרונה נעשתה ב- 8/2/08. ב 24/2/08 .התחיל דימום אחריההפריה. יום לאחר שהפסקתי עם התמיכה. (פרוטוקול ארוך עם דקא 375)
היום 9/3/08 התחיל דימום בבוקר... האם זה מחזור.. ? האם ניתן להתחיל טיפול שבסופו שאיבה לפני שעברו 45 יום מהשאיבה האחרונה?
אני לא יודעת אם אני צריכה להודיע למחלקה שקבלתי ושאולי צריך להתחיל את הפרוטוקול הבא...או שצריך לחכות למחזור הבא כדי שיעברו 45 יום ? בקיצור מתחילה טיפול חדש או עדיין לא ויש לחכות למחזור נוסף.
כבר הכינו לי פרוטוקול נוסף והרופא אמר שעליי לחכות למחזור טבעי שאולי יתאחר בגלל הדקא ובכל זאת קבלתי היום???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי09/03/2008אני מניח שבדקת ואת אינך בהריון. גם לי לא ברור מה המשמעות של הדימום ללא נתונים של אולטרסאונד ובדיקות דם. אני מציע שתפני לבדיקה כדי להתמצא במקום שבו את נמצאת כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני09/03/2008כן עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי.
השאלה אם זה כן מחזור..האם ניתן להתחיל פרוטוקול לפני שעברו 45 יום מהשאיבה.
ואם זה לא מחזור מה כבר יכול להיות??? אחרי שהפסקתי את התמיכה היה דימום של 5 ימים מסיבי למדי ואז נגמר .
ואני מבינה שלא יהיה לי סיכוןי להבין מתי בעצם יהיה ביוץ טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
ד''ר דוד ישי09/03/2008קשה יהיה לדעת בלי בדיקה מה המשמעות של הדימום שהקדים. לכן המלצתי שתבדקי. לאחר הבדיקה יהיה סיכוי טוב יותר לקבל תשובה לשאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות?
אור09/03/2008האם יכוללהיות שזה דימום קל של ביוץ?
כי זה ממש נעלם במשך היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
ד''ר דוד ישי10/03/2008יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)