בוקר טוב שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב שאלה
    שני
    09/03/2008

שאיבה אחרונה נעשתה ב- 8/2/08. ב 24/2/08 .התחיל דימום אחריההפריה. יום לאחר שהפסקתי עם התמיכה. (פרוטוקול ארוך עם דקא 375)

היום 9/3/08 התחיל דימום בבוקר... האם זה מחזור.. ? האם ניתן להתחיל טיפול שבסופו שאיבה לפני שעברו 45 יום מהשאיבה האחרונה?

אני לא יודעת אם אני צריכה להודיע למחלקה שקבלתי ושאולי צריך להתחיל את הפרוטוקול הבא...או שצריך לחכות למחזור הבא כדי שיעברו 45 יום ? בקיצור מתחילה טיפול חדש או עדיין לא ויש לחכות למחזור נוסף.
    כבר הכינו לי פרוטוקול נוסף והרופא אמר שעליי לחכות למחזור טבעי שאולי יתאחר בגלל הדקא ובכל זאת קבלתי היום???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אור

ד''ר דוד ישי
    09/03/2008

אני מניח שבדקת ואת אינך בהריון. גם לי לא ברור מה המשמעות של הדימום ללא נתונים של אולטרסאונד ובדיקות דם. אני מציע שתפני לבדיקה כדי להתמצא במקום שבו את נמצאת כרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שני
    09/03/2008

כן עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי.
    השאלה אם זה כן מחזור..האם ניתן להתחיל פרוטוקול לפני שעברו 45 יום מהשאיבה.
    ואם זה לא מחזור מה כבר יכול להיות??? אחרי שהפסקתי את התמיכה היה דימום של 5 ימים מסיבי למדי ואז נגמר .
    ואני מבינה שלא יהיה לי סיכוןי להבין מתי בעצם יהיה ביוץ טבעי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אור

ד''ר דוד ישי
    09/03/2008

קשה יהיה לדעת בלי בדיקה מה המשמעות של הדימום שהקדים. לכן המלצתי שתבדקי. לאחר הבדיקה יהיה סיכוי טוב יותר לקבל תשובה לשאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכול להיות?

אור
    09/03/2008

האם יכוללהיות שזה דימום קל של ביוץ?
    כי זה ממש נעלם במשך היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אור

ד''ר דוד ישי
    10/03/2008

יתכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו