מחזור שלא נגמר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור שלא נגמר
    מורן
    07/01/2013

שלום,
    אני מנסה להיכנס להריון מזה 8 חודשים ללא ההצלחה.
    את הוסת האחרונה קיבלתי בדיוק בזמן (לפני 11 ימים), אך היא אינה הסתיימה עד עכשיו, להיפך, היא מתגברת.
    מהיום שקיבלתי עד היום בבוקר הוסת הייתה לא יציבה, לפעמים דימום לפעמים בצבע חום. אתמול חשבתי שאני כבר מסיימת אבל היום בבוקר קמתי עם כאבי בבטן התחתונה (טיפה שונים מכאבי מחזור) והתחיל דימום חזק ואדום (כמו ביום השני-שלישי לוסת).
    מה יכולה להיות הסיבה? אני מאוד מודאגת...
    אודה לתשובה מהירה,
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור שלא נגמר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור שלא נגמר - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    07/01/2013

כדי להגיע לאבחנה יש לבצע בדיקות הורמונליות בעיקר: E2 U-P וכן בדיקת הריון. ולבצע א.ס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

מורן
    09/01/2013

היי,
    ביצעתי אולטרסאונד שבו התגלה גוש בשחלה הימנית. הרופא הפנה אותי לבדיקת דופלר אך לא הצליח לומר בוודאות אם היה הריון. בדיקת הבטא יצאה 6. האם הריון? עשיתי גם בדיקת CA-125 בגלל הגוש ויצא 23. האם תקין?
    בבקשה תשובתכם המהירה...

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/01/2013

שלום-בדיקת ה-CA-125 תקינה.
    בדיקת הביטה גבולית ויכולה לרמז על הפלה מוקדמת שהתרחשה ,,כמו כן יש לשלול אפשרות של הריון מחוץ לרחם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

מורן
    10/01/2013

תודה על התשובות.
    היום עשיתי אולטראסאונד דופלר. הגוש שנראה שלשום כבר לא נמצא. האם זה אומר שזו הייתה הפלה? הדימום עדיין ישנו אך לא כמו בימים הקודמים (עד אתמול הוא היה ממש עם גושים וצמיגי) . יכול להיות שהגוש היה בעצם הדם שיצא?
    בדופלר לא ראו משהו לא תקין ולא נאמר לי כלום על הריון חוץ רחמי. יש דרך לבדוק זאת עכשיו?
    אני מנסה 8 חודשים להיכנס להריון. האם לאור מה שקרה אני צריכה להתחיל לבדוק את עניין הפוריות או לחכות עוד?
    סליחה על כל השאלות, פשוט הרופא שבדק אותי לא הסכים לענות לי בשל חוסר זמן.
    תודה,
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת... - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    10/01/2013

לפי התשובות ברור שאין בריון חוץ רחמי שמתפתח, ייתכן שהיה אבל לא נדע. אם את מנסה 8 חודשים זה מצדיק לפנות למומחה פוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כליה אגנית

מורן
    10/01/2013

שכחתי לציין שבבדיקה גילו שיש לי כליה אגנית ימנית. האם הדבר יכול להשפיע על הפוריות? האם מה שקרה לי יכול להיות קשור לכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כליה אגנית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/01/2013

שלום,הרושם הוא שאין קשר בין הדברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו