אסטרדיול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרדיול
    שקד
    08/01/2013

שלום אני בפרוטוקול ארוך , היום יש שני זקיקים של 17, שניים של 15, 1 של 13 1 של 14 2 של 13 צד שני ויותר קטנים אסטרדיול 5940 ופרוגסטרון 1.8, אני לאחר פיורגיון ומונוגן, מלפני יומיים 2 אמפולות מונוגן, לאיזה ערך מותר שיגיע האסטרדיול ?כאילו מה עושים מכאן כי אני רוצה שיהיו עוד זקיקים בשלים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרדיול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטרדיול - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/01/2013

רחל שלום ,הטיפול שלך מנוהל היטב ועוד לא היגעת לרף הגבוה של ערכים הקשורים בגירוי יתר שחלתי,בכל מקרה המלצתי שתמשיכי את הטיפול בהנחיית הרופא שלך ותעלי בפניו את חששותייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרדיול - תגובה

ד''ר ישראל וגמן
    09/01/2013

כפי שכתב ידיד ד"ר אשכנזי את עדין לא הגעת לסוף הטיפול וככל שיארך הגירוי יהיו יותר זקיקים בשלים (עד לבול המקובל בגירוי ארוך) מאמין שאם הטיפול ימשך עוד 3-4 ימים מאתמול לתגיעי למספר זקיקים נאה ויתקבלו גם עוברים בשלים וטובים. אסטריול עדין לא הגיע לרמה שמעבר לה אין להעלות ובודאי רופך המטפל יודע ומוד לה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו