מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זריקת גסטון וכאבי מחזורלירז09/03/2008
אני לאחר הפריה (תרומת ביצית) אני מקבלת אוטרוגסטאן פרוגינובה וגסטון. וקלקסאן.יש לי גירודים ופריחה בכל הגוף (שבוע לאחר ההפריה) בדיקת בתא תעשה ביום שלישי. הרופא אמר לי להפסיק עם הגסטון. האם זו הסיבה לפריחה? האם יש סיכוי עדין להצלחה? יש לי גם כאבי מחזור בעת ההתקפה של הגירודים.בעבר בנסיונות קודמים לא היו לי גירודים או פריחה.
אשמח לקבל תשובה מהירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירז
ד''ר דוד ישי09/03/2008הפריחה נשמעת כמו פריחה אלרגית. התרופה הכי אלרגוגנית שאת נוטלת היא גסטון, גם אם עד היום היא לא גרמה לך לתגובה אלרגית. נכון עשה הרופא שהפסיק אותה באופן מיידי. יש תחליפים לא רעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה על הגסטון
לירז09/03/2008כמה ימים לוקח עד שההשפעה של הזריקה פגה? פעם אחרונה שקיבלתי גסטון היה ביום חמישי. היום יש לי עדין גירודים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי09/03/2008שרידי תרופה נשארים במקום ההזרקה במשך כמה ימים ולכן התגובות העוריות יכולות להמשיך שבוע ואף יותר. אם יש החמרה של התופעות ואו תופעות נוספות צריך לפנות מיד לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
לירז09/03/2008תודה על תשובתך.
מהלגבי כאבי מחזור לפני בדיקת בתא. האם יש סיכוי להצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי09/03/2008סיכוי בודאי שיש. אני מאחל הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה על האלרגיה מהגסטון
לירז10/03/2008תודה על התשובות. ועכשיו התעוררה עוד שאלה.
האם אפשר לשים אבקת טלק על מקום הגירוי. זה קצת מרגיע לזמן מה. ומה עוד ניתן לעשות. זה משגע אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי10/03/2008אם טלק עוזר - אפשר. הטיפול בעקרון הוא בכדורים אנטי אלרגיים או במקרים הקשים זריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לגסטון המשך
לירז10/03/2008בינתים אני לא לוקחת שום דבר. רופאת המשפחה הציאה לחכות קצת עד מחר. זה עדין לא עובר ולא משתפר. איזה כדורים אתה ממליץ? כבר חמישה ימים זה לא עובר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)