מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ששמירת הריוןלהיות אמא12/01/2013
שבת שלום!!
אז לפי בדיקות הבאטה אני בהריון, אני לא ממהרת לשמוח , עברתי שתי הפלות בשבוע 7 עקב כך שהעובר הפסיק להתפתח, אני כל כך מפחדת , שתיהיה פעם שלישית שאני לא מתפקדת כמו שצריך בעבודה, אני עובדת בשירות לקוחות טלפוני מה שדורש ממני הרבה אנרגיות. ואנשים שלא מכבדים את מי שמדבר איתם , מדובר בעבודה עם יעדים תחת לחץ, אני ובעלי תיכבר שנתיים וחצי בטיפולי פוריות והפעם אני רוצה שזה יצליח לא רוצה להיות בסביבה מלחיצה רוצה לנוח הרבה ולהיות רגועה , מה הסיכויים שאני יצליח להוציא שמירת הריון בעקבות העבר שלי עם הפלות ושאני בטיפולים אשמח לתשובה כדי שאני יוכל להתחיל לטפל בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ששמירת הריון - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/01/2013בהחלט מומלץ במקרה כמו שלך, להיות במנוחה גופנית ונפשית. להערכתי, תוכלי לקבל אישור של בטוח לאומי לשמירת הריון בתנאי שרופאך ימלא את הטופס הדרוש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
להיות אמא12/01/2013תודה רבה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכזבה גדולה
להיות אמא13/01/2013שלום רב
לצערי הרופא שמטפל בי לא אישר לחתום על הטפסים, לא הבנתי למה?? אני כל כך מיואשת , ורוצה שהפעם זה יצליח , אוףףף למה הוא לא חתם לי על הטפסים?? כי אני לא מסכנת את העובר והוא לא אותי
אבל שתי הפחות קודמות ותמיכה יומיומית לא מספיק??? לחץ בעבודה לא מספיק? מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יתן לי, בבקשה תעזרו לייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע"פ החוק את יכולה לקחת 16
טליה13/01/2013יום חופשת מחלה I V F אחרי בע"ה שהכל יהיה בסדר תוציאי עוד מחלה על שכואב הראש או כלמיני ואל תפסיקי לפנות לרוופא נשים וגם משפחה !תתחילי בשבועיים שמגיעים לך ואז תיראי אך את ממשיכה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
להיות אמא13/01/2013תודה על המענה, לצערי נגמרו לי כל ימי המחלה שלי, על טיפולים קודמים, יש חופשת מחלה מיוחדת על ivf,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזורים בשנה של 16 יום
טליה13/01/2013במידה וסימת את כל ימי המחלה אס לא מגיע לך!אלה אם כן המעסיק יסכים לתת לך במינוס כביכול מחודשים שיגיעו תיבדקי איתם או חופש ימים שלך ואם כל כך חשוב לך תישבי על חשבונך למרות שזה קשה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)