ששמירת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ששמירת הריון
    להיות אמא
    12/01/2013

שבת שלום!!
    אז לפי בדיקות הבאטה אני בהריון, אני לא ממהרת לשמוח , עברתי שתי הפלות בשבוע 7 עקב כך שהעובר הפסיק להתפתח, אני כל כך מפחדת , שתיהיה פעם שלישית שאני לא מתפקדת כמו שצריך בעבודה, אני עובדת בשירות לקוחות טלפוני מה שדורש ממני הרבה אנרגיות. ואנשים שלא מכבדים את מי שמדבר איתם , מדובר בעבודה עם יעדים תחת לחץ, אני ובעלי תיכבר שנתיים וחצי בטיפולי פוריות והפעם אני רוצה שזה יצליח לא רוצה להיות בסביבה מלחיצה רוצה לנוח הרבה ולהיות רגועה , מה הסיכויים שאני יצליח להוציא שמירת הריון בעקבות העבר שלי עם הפלות ושאני בטיפולים אשמח לתשובה כדי שאני יוכל להתחיל לטפל בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ששמירת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ששמירת הריון - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    12/01/2013

בהחלט מומלץ במקרה כמו שלך, להיות במנוחה גופנית ונפשית. להערכתי, תוכלי לקבל אישור של בטוח לאומי לשמירת הריון בתנאי שרופאך ימלא את הטופס הדרוש.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

להיות אמא
    12/01/2013

תודה רבה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכזבה גדולה

להיות אמא
    13/01/2013

שלום רב
    לצערי הרופא שמטפל בי לא אישר לחתום על הטפסים, לא הבנתי למה?? אני כל כך מיואשת , ורוצה שהפעם זה יצליח , אוףףף למה הוא לא חתם לי על הטפסים?? כי אני לא מסכנת את העובר והוא לא אותי
    אבל שתי הפחות קודמות ותמיכה יומיומית לא מספיק??? לחץ בעבודה לא מספיק? מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יתן לי, בבקשה תעזרו לייי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ע"פ החוק את יכולה לקחת 16

טליה
    13/01/2013

יום חופשת מחלה I V F אחרי בע"ה שהכל יהיה בסדר תוציאי עוד מחלה על שכואב הראש או כלמיני ואל תפסיקי לפנות לרוופא נשים וגם משפחה !תתחילי בשבועיים שמגיעים לך ואז תיראי אך את ממשיכה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

להיות אמא
    13/01/2013

תודה על המענה, לצערי נגמרו לי כל ימי המחלה שלי, על טיפולים קודמים, יש חופשת מחלה מיוחדת על ivf,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזורים בשנה של 16 יום

טליה
    13/01/2013

במידה וסימת את כל ימי המחלה אס לא מגיע לך!אלה אם כן המעסיק יסכים לתת לך במינוס כביכול מחודשים שיגיעו תיבדקי איתם או חופש ימים שלך ואם כל כך חשוב לך תישבי על חשבונך למרות שזה קשה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו