מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לרופאיםמודאגת12/01/2013
החודש היה לי שיבוש בביוץ
ביום מחזור 12
E2 827
פרגסטרון 2.44
LH 6.6
ביום 13 למחזור
E2 640
פרגסטרון 2.2
LH 3.2
כאן הרופא אמר לי להפסיק שכנראה יש שיבוש משתי הציסטות שהיו לי ביום 2 למחזור למרות שבאותו היום היה אסטרדיול קטן מ-200
ביום מחזור 27
E2 153
פרגסטרון 2.4
LH 5.4
מאחר ולא עשיתי מעקבים בין יום ה-13-27 לא ידוע אם היה ביוץ
היום יום מחזור 31 טרם הגיע הוסת
1. מאחר ויש לי רזרבה שחלתית נמוכה האם כדורים להבאת הביוץ יוצרים גם דיכוי?
מנסיון שלי עם פרוטוקולים עם גלולות היו הסבים הכי גרועים ובלי הו הכי טובים והניבו כמות יפה של ביציות בשאיבה.
2. מה מומלץ לקחת? או שעדיף להמתין למחזור לבד? זאת פעם ראשונה שיש שבוש בחיים לא היה לי המחזור שלי מאוד סדיר (28/30 יום כמו שעון)
תודה רבה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרופאים - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/01/2013כדאי לבצע שוב בדיקת פרוגסטרון כדי לקבוע אם בייצת או עדיין לא. בהתאם לכך יהיה הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לרופאים
אני14/01/2013עשיתי בדיקה כמו שאמרתם לי
היום 33 יום למחזור
E2 191
פרגסטרון 1.33
LH 8.2
מה דעתכם עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/2013המלצתי שתמתיני למחזור ותתכילי טיפול חופף לטיפול שהניב את מירב הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' אשכנזי
מודאגת14/01/2013השאלה אם אקבל בכלל מחזור?
זה היום היום 33 שהמחזור שלי תמי כל 28 יום
והבדיקות מראות שלא היה ביוץ בכלל החודש
חודש שעבר לקחתי מונפור 2 אמפולות ביום ותמיד אחרי גירוי שחלות יש לי שיבוש
אבל בכל מקרה תמיד בייצתי גם בחודש אחרי גירוי שחלות סביב היום ה-17/20 למחזור
ואילו החודש כלום....
האם יבוא המחזור טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)