שאלות לפני טיפולים- בבקשה זה דחוףףף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לפני טיפולים- בבקשה זה דחוףףף
    לולי
    13/01/2013

היי אני ובעלי היינו לפני כמה ימים בבריאות האישה אצל מומחה לפריון בכדי להתחיל טיפולים. לפי כל הבדיקות שהיה צריך לבצע אצלי הכל תקין (ברוך השם) הבעיה היא אצל בעלי הוא אמר שהוא סובל מאזוספרמיה וכנראה שזה תוצאה של ניתוח שהוא עבר באשכים בגיל 16. הוא שלח אותו למומחה אורולוג עם סדרת בדיקות דם שעליו לבצע ועם בדיקת זרע חוזרת ואמר לנו לחזור אליו אחרי שהוא יגיד לנו את התוצאות השאלות שלי הם:

1.האם אפשר להוציא מארכיון בית חולים וולפסון את כל מה שהיה בניתוח היום בעלי בין 31.
    2.למה עלינו ללכת עם התוצאות של הבדיקות למומחה ואז לחזור לרופא שמטפל אם הוא גם מומחה לפריון? מהלחץ לא שאלתי אותו..
    3.חסאה לי בדיקת PAP מהשנה האחרונה האם עליי לעשות למרות שעשיתי לפני שנתיים ויצא תקין ולמרות שכל הבדיקות תקינות?? צילום רחם וכדומה..
    אודה לכם על התשובות לשאלות שלי
    מצטערת שזה כל כך ארוך.. בבקשה אם אפשר לענות לי על הכל ומהר!!! בבקשההה תודה רבה ויום טוב
    2

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לפני טיפולים- בבקשה זה דחוףףף - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/01/2013

1. אפשר להוציא תיק מוולפסון, יש לפנות לארכיון בית החולים ולבקש.
    2. אם הרופא המטפל לא יודע לקרוא את תשובות הבדיקות הוא פונה למומחה פיריון הגבר.גם במקרה ויש צורך בהוצאת זרע מהאשכים ,עושה את הפעולה רופא המיומן בפעולה.
    3. יש לחזור על ה pap.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא

לולי
    13/01/2013

תודה רבה על התשובות הברורות שרשמת לי ..
    עוד שאלה קטנה.. בקשר לרופא ששלח אותי לבירור פיריון הגבר יש לו תורים רק במרץ והתקשרתי למכבי כדי לקבוע למומחה אורולוג אחר האם זה בסדר או אני צריכה לחכות לרופא שהוא המליץ לי עליו.. !?
    תודה רבה על הכל אתם עושים עבודת קודש!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/01/2013

את יכולה לקבוע לכל אחד שמבין בברור הגבר.
    תשאלי בקופה היכן עוד יש רופאים המבינים בפיריון הגבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכבי זהב

לולי
    14/01/2013

תודה רבה קבעתי לרופא אחר... בעזרת השם יהיה בסדר!
    רציתי לדעת אם אני עושה את מכבי מגן זהב האם זה נותן יותר הנחה מאשר מכבי רגיל.. אני שואלת לגבי התרופות של הטיפולים??
    אם אתם כמובן יודעים???
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכבי זהב - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/01/2013

לגבי תרופות , ההוזלה היא אותן הדבר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכבי זהב ורגיל

לולי
    14/01/2013

זאת אומרת גם אם יש לי מכבי רגיל וגם אם יש לי מכבי זהב זה אותן עליות של הכדורים שמצריכים בטיפולים?!
    מה שונה מכבי זהב אם ככה?!
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכבי זהב ורגיל - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/01/2013

שונה בזה שיש החזרי כספים מביקורי רופאים פרטיים ובחירת בתי החולים.
    מכבי רגיל לא תוכל לטפל בבית חולים אסותא אלא בבית חולים ציבורי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לולי
    15/01/2013

בנתי תודה רבה על התשובות הברורות.. עכשיו הכל הרבה יותר ברור לי ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו