מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות לפני טיפולים- בבקשה זה דחוףףףלולי13/01/2013
היי אני ובעלי היינו לפני כמה ימים בבריאות האישה אצל מומחה לפריון בכדי להתחיל טיפולים. לפי כל הבדיקות שהיה צריך לבצע אצלי הכל תקין (ברוך השם) הבעיה היא אצל בעלי הוא אמר שהוא סובל מאזוספרמיה וכנראה שזה תוצאה של ניתוח שהוא עבר באשכים בגיל 16. הוא שלח אותו למומחה אורולוג עם סדרת בדיקות דם שעליו לבצע ועם בדיקת זרע חוזרת ואמר לנו לחזור אליו אחרי שהוא יגיד לנו את התוצאות השאלות שלי הם:
1.האם אפשר להוציא מארכיון בית חולים וולפסון את כל מה שהיה בניתוח היום בעלי בין 31.
2.למה עלינו ללכת עם התוצאות של הבדיקות למומחה ואז לחזור לרופא שמטפל אם הוא גם מומחה לפריון? מהלחץ לא שאלתי אותו..
3.חסאה לי בדיקת PAP מהשנה האחרונה האם עליי לעשות למרות שעשיתי לפני שנתיים ויצא תקין ולמרות שכל הבדיקות תקינות?? צילום רחם וכדומה..
אודה לכם על התשובות לשאלות שלי
מצטערת שזה כל כך ארוך.. בבקשה אם אפשר לענות לי על הכל ומהר!!! בבקשההה תודה רבה ויום טוב
2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לפני טיפולים- בבקשה זה דחוףףף - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/20131. אפשר להוציא תיק מוולפסון, יש לפנות לארכיון בית החולים ולבקש.
2. אם הרופא המטפל לא יודע לקרוא את תשובות הבדיקות הוא פונה למומחה פיריון הגבר.גם במקרה ויש צורך בהוצאת זרע מהאשכים ,עושה את הפעולה רופא המיומן בפעולה.
3. יש לחזור על ה pap.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא
לולי13/01/2013תודה רבה על התשובות הברורות שרשמת לי ..
עוד שאלה קטנה.. בקשר לרופא ששלח אותי לבירור פיריון הגבר יש לו תורים רק במרץ והתקשרתי למכבי כדי לקבוע למומחה אורולוג אחר האם זה בסדר או אני צריכה לחכות לרופא שהוא המליץ לי עליו.. !?
תודה רבה על הכל אתם עושים עבודת קודש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2013את יכולה לקבוע לכל אחד שמבין בברור הגבר.
תשאלי בקופה היכן עוד יש רופאים המבינים בפיריון הגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכבי זהב
לולי14/01/2013תודה רבה קבעתי לרופא אחר... בעזרת השם יהיה בסדר!
רציתי לדעת אם אני עושה את מכבי מגן זהב האם זה נותן יותר הנחה מאשר מכבי רגיל.. אני שואלת לגבי התרופות של הטיפולים??
אם אתם כמובן יודעים???
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכבי זהב - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2013לגבי תרופות , ההוזלה היא אותן הדבר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכבי זהב ורגיל
לולי14/01/2013זאת אומרת גם אם יש לי מכבי רגיל וגם אם יש לי מכבי זהב זה אותן עליות של הכדורים שמצריכים בטיפולים?!
מה שונה מכבי זהב אם ככה?!
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכבי זהב ורגיל - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2013שונה בזה שיש החזרי כספים מביקורי רופאים פרטיים ובחירת בתי החולים.
מכבי רגיל לא תוכל לטפל בבית חולים אסותא אלא בבית חולים ציבורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לולי15/01/2013בנתי תודה רבה על התשובות הברורות.. עכשיו הכל הרבה יותר ברור לי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)