אנדומטרין וקבלת מחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין וקבלת מחזור
    זוהר
    14/01/2013

שלום... מאחר ולא הייתה החזרה והקפאתי את העוברים הורו לי להפסיק את האנדומטרין, מתי צפויה להגיע הוסת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטרין וקבלת מחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין וקבלת מחזור - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/01/2013

שלום,המחזור צפוי כ-14 יום מיום הזרקת האוביטרל,ובמידה ומדובר במחזור יפול בטיפול הורמונלי תחליפי המחזור עשוי להופיע תוך 3-6 ימים מהפסקת נרות הפרוגסטרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! רק מה הכוונה ב..

זוהר
    14/01/2013

טיפול הורמונלי חליפי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא בטוחה אם הבנתי נכון

זוהר
    14/01/2013

הייתי אמורה לעבור החזרה אתמול אבל בגלל גירוי יתר דחינו את זה , והפסקתי פשוט לקחת את התרופות שכללו את הנרות הנ"ל..אני לא מקבלת שום תרופה אחרת במקום. ואת האוביטרל עשיתי בדיוק לפני שבוע, זה כאילו כמו מחזור רגיל, מחזור כשבועיים לאחר הביוץ(למרות שהביוץ יזום)??
    סליחה על האורך ותודה רבה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא בטוחה אם הבנתי נכון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/01/2013

מאחר ועברת טיפול להשראת ביוץ הוסת תגיע כ-12-14 יום ממועד השאיבה של הביציות ללא קשר ללקיחת הנרות או לא ,ובכלל אם לא הייתה החזרה מדוע את צריכה לקחת נירות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי..תודה רבה..

זוהר
    15/01/2013

יום אחרי השאיבה התחלתי לקחת נרות ועוד איזה כדורים כי הייתה אמורה להיות החזרה יומיים-שלושה אחרי, ובסוף ברגע האחרון באותו יום הוחלט לדחות את ההחזרה ולהקפיא מה שאפשר בגלל חשש לגירוי יתר.. ואז באותו יום פשוט הפסקתי עם הנרות כי לא היה צורך..
    תודה רבה על המענה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו