לפרופסור אשכנזי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופסור אשכנזי
    noa
    15/01/2013

שלום פרופסור, אני מטופלת בבלינסון מזה חצי שנה. התחלתי ביום ראשון טיפול לאחר שיחה עם רופאה. חשוב לי לומר לך שממש התאכזבתי מד"ר בירן, היא הייתה מאוד מתנשאת(!) בקושי הסבירה, בעצם לא הסבירה כלל על התהליך שאותו אני צריכה לעבור. היא לא דאגה לומר לי האם היא נתנה פרוטוקול ארוך או קצר ובכלל לא סבירה על התהליך, אלא רק נתנה לי תרופות ושלחה אותי לדרכי. עברתי ל-IVF לאחר 4 הזרעות שבוצעו במרפאה בבלינסון. חשוב לי לציין שעד עכשיו הייתי מאוד מרוצה מהצוות המקסים שיש לכם בבלינסון, גם הרופאים וגם האחיות, אבל הפעם ממש התאזכבתי ואני מאוד מקווה שלא אצטרך לפגוש בה שוב, בעיקר כי אני מקווה שזה יהייה הטיפול האחרון (וגם אם לא).
    ועכשיו לשאלה - יש אפשרות לבקש בביקורת הבאה שוב שיחה עם רופא? שיסביר לי ויענה על השאלות? זו פעם ראשונה שאני עשה IVF ואני מבולבלת.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופסור אשכנזי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופסור אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/01/2013

נועה שלום,אמנם באיחור מסויים,אשמח לעזור לך אם תפני אלי בבילינסון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו