איחור של יומיים בהזרקת אורגלוטרן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור של יומיים בהזרקת אורגלוטרן
    דנית
    17/01/2013

שלום,
    התחלתי לקחת זריקות אורגלוטרן ביום השמיני למחזור - באיחור של יומיים. אני במחזור ראשון של IVF. הפרוטוקול שבחר הרופא שלי הוא פיוריגון 225 מהיום השלישי למחזור ואורגלוטרן 0.25 מיליגרם מהיום השישי (נבחר לאור קיום ציסטה בשחלה). בדיקות הדם שלי היום (יום 8 למחזור) הן:
    LH:4.6
    progesterone:3.4
    E2:9746
    אני בד"כ מבייצת מאוחר (יום 19-20).

אודה על עזרה לגבי הבנת משמעות האיחור ונתוני בדיקות הדם. האם זה מחזור IVF אבוד?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

דנית
    18/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור של יומיים בהזרקת אורגלוטרן - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/01/2013

דנית שלום ,נתוני בדיקת הדם שלך תקינים ,ואינם מעידים שהחל הליך ביוצי,כמובן שישנה חשיבות לגודל הזקיקים שלך לקביעת מועד הזרקת האוביטרל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ' שלמה משיח
    18/01/2013

מי קבע שקבלת את האורגלוטראן מאוחר? עפ״ר, האורגלוטראן מתחיל מספר ימים אחרי הגונל, כאשר כבר יש תגובה שחלתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ' שלמה משיח
    18/01/2013

מי קבע שקבלת את האורגלוטראן מאוחר? עפ״ר, האורגלוטראן מתחיל מספר ימים אחרי הגונל, כאשר כבר יש תגובה שחלתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו