החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים
    איילת
    17/01/2013

שלום,
    יש לי שחלות פוליציסטיות ואני לקראת טיפול IVF שני, של החזרת עוברים מוקפאים.

החודש (בחודש בין הטיפולים), ביצעתי בדיקות ביוץ (ערכה ביתית) החל מהיום ה11 למחזור, (אני כבר ביום ה28), ונראה היה שלא היה ביוץ החודש, למרות שהיו לי כאבי ביוץ במשך יומיים.

רציתי לשאול, אם בחודש הבא לא יהיה ביוץ, האם הדבר עלול למנוע או לעכב החזרה של העוברים?

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/01/2013

איילת שלום,מאחר ובמקרים של שחלות פוליציסטיות לעיתים קרובות הביוץ לא סדיר ולעיתים לאמתקיים,הייתי ממליץ לבצע את החזרת העוברים המוקפאים עם טיפול הורמונלי תחליפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

איילת
    18/01/2013

ראשית, תודה על התשובה.

הרופא אמר שהחזרת העוברים תלווה בנטילת פרוגינובה (מקווה שכתבתי נכון), 3 פעמים ביום מהיום השלישי למחזור, ובאנדומטרין (3 פעמים ביום) לאחר ההחזרה.

האם זה מספיק גם במקרה שאין ביוץ?
    כי הבנתי שהפרוגינובה אלו טבליות של הורמון (נגזרת של אסטרוגן) המסייע בהכנת הרירית.

תודה רבה,

איילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/01/2013

הטיפול המוצא מקובל ויעיל,כמובן שיש לבחון את השפעתו על רירית הרחם,הסיכוי להשפעה טובה מצויין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו