השפעת דקפפטיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השפעת דקפפטיל
    ליאת
    17/01/2013

ערב טוב,
    אני מזריקה דקפטטיל מזה חמישה ימים והייתי אמורה לקבל מחזור. האם בעקבות הזרקת הדקפטטיל לא יהיה לי מחזור?
    תודה, ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעת דקפפטיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת דקפפטיל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/01/2013

אם מתן הדקפפטיל הוחל כ-7ימים לאחר הביוץ המשוער הרי שהמשך לקיחת הדקפפטיל תביא לקבלת המחזור עם המשך לקיחת הדקפפטיל והמחזור יופיע בקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת הדקפפטיל- שאלה נוספת

ליאת
    18/01/2013

תודה פרופסור על תשובתך לשאלתי הקודמת.
    שאלה נוספת: בביוץ האחרון אכן קיימתי יחסים, כרגע עדיין לא קבלתי מחזור אולי בעקבות השפעת הדקפפטיל או אולי בגלל שנכנסתי להריון (המחזור אצלי הוא כמו שעון שווצרי.) האם בדיקת הריון ביתית הינה אמינה במצב שלוקחים דקפפטיל? ואז לבדוק ובמידה וחיובי להפסיק עם הדקפפטיל? או האם עדיף להמשיך לקחת את הדקפפטיל עד בדיקת הדם שיש לי בעוד שישה ימים כחלק מהתהליך של טיפול ה- IVF. מהי המלצתך?
    תודה, ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת הדקפפטיל- שאלה נוספת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/01/2013

לא יזיק לבצע בדיקת הריון ביתית או בדיקת דם,ולו בגלל העובדה שקיימת יחסים במועד הביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו