מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפני שאיבת ביציותבמ21/01/2013
שלום,
ייתכן שאני שואלת שאלה טיפשית, אבל יש לי שאיבה (טיפול IVF) של ביציות. הביציות שהתפתחו נמצאות בשחלה שקשה מאד לטכנאית אולטראסאונד לראותה. היום הסבירה לי שהיא ממוקמת מאחורי הרחם. למעשה, רואים אותה טוב יותר באולטראסאונד עילי (על הבטן).
האם זה עשוי להפריע לשאיבה של הביציות מהשחלה לאור הנתונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון- שאיבת זקיקים.....
במ21/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שאיבת ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2013תלוי במיומנות של הרופא המבצע את השאיבה.
כדאי שיבדוק אותך טרם השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
במ21/01/2013תודה על התשובה המהירה. וכן תודה על המכתב שנתת לי היום בבוקר. אדבר עם ד"ר מכטינגר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחצים בתחתית הבטן ובטן נפוחה אחרי ש
במ28/01/2013שלום לכם,
עברתי בשעה טובה שאיבה ראשונה אתמול בשעות הבוקר המאוחרות / צהרים מוקדמות (מי יודע אולי אשבור את הסטטיסטיקה וזו תהיה גם האחרונה). אני יום אחרי. עדיין יש לי תחושה של לחצים בתחתית הרחם והבטן נפוחה מאד. הבנתי מהרופאה שהיה לא פשוט להוציא לי ביציות מהשחלה שיושבת אי שם גבוה מאחורי הרחם. מכל מקום, אני פשוט מקווה שהכל בסדר אצלי, לקראת יום רביעי והחזרת "הראשנים" שלי (בלסטוצסטים קטנים).
לאמור, האם זה נורמלי עדיין להיות נפוחה וקצת כואבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחצים בתחתית הבטן ובטן נפוחה אחרי ש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013שלום,נפיחות מסויימת וכאב סביר יכולים להיות חלק מתמונת המצב לאחר שאיבה,אולם אם הם מתגברים כדאי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר חדש, קמתי כמו חדשה! המון תודה
במ29/01/2013תודה רבה, היום קמתי כמו חדשה. כאילו לא קרה דבר. מצטערת, פשוט רוצה שמחר יעבור בשלום ולא מזלזלת בשום מיחוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בוקר חדש, קמתי כמו חדשה! המון תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2013בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלמת הזיגוטה - זוגית בהכרח?
במ30/01/2013שלום,
היום החזירו לי שני עוברים (מורולות בשלב זה). הלבורנטית אמרה בהחזרה שהעוברים "יפים" (חשוב, כי אני בת 43 וזו פעם ראשונה שמסתכלים לביציות שלי בעיניים) ושאחד התחלק כבר לחמש והשני לשבע. אבל בכל מקום שאני קוראת על התהליך מדברים על התחלקות בסדרה חשבונאית זוגית: 2,4,8,...64. האם זה נורמלי שאצלי זה אי זוגי?
(כן, אני מודה שאני אובססיבית בשלב זה).
תודה
במ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלמת הזיגוטה - זוגית בהכרח? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2013שלום,ראוי לציין שעוברים ביום 3לאחר שאיבה בני5ו-7בלסטומרים אינם עוברים הקרויים מורולות,בכל מקרה לפחות לפי מספר הבלסטמרים ומספרם האי זוגי העוברים אינם זוכים בציון מקסימלי,בכל מקרה גם לעוברים באיכות תת אופטימלית יש סיכוי להשתרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצוב אבל תודה
במ31/01/2013עצוב. אבל תודה שהסברת לי. זה מאזן גם את רמת הציפיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמה שבוע אחרי החזרה - האם מחזור?
במ07/02/2013שלום,
ב-30/1 החזירו לי שני עוברים. ב- 48 האחרונות היו לי קצת לחצים של מחזור. היום בצהרים ראיתי שיש לי הכתמה בפד (חום ורוד- וסליחה על התיאורים הדוחים). עכשיו (20:00) אני רואה טיפה של דם (לא הכתמה אלא טיפת דם). האם ייתכן שקיבלתי מחזור שבוע אחרי החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מידע
במ07/02/2013מהלחץ נכנעתי ועשיתי בדיקת הריון היום ( שמונה ימים מההחזרה). הבדיקה טוענת שמגלה הריון 8 ימים לפני האיחור. יצא שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד מידע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013מחזור לא אמור להגיע 8 ימים לאחר החזרה ,ובאותה מידה בדיקת הביטה ביום 8 לאחר ההחזרה אינה אינדיקטיבית כאשר היא שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמה התפתחה לדימום כמו מחזור
במ08/02/2013בלילה ההכתמה הפכה לדימום כמו מחזור לכל דבר. יש טעם להמשיך לקחת תמיכה של אנדומטרין? נראה לי די אבוד העיניין.
הכתמה התפתחה לדימום כמו מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013אין טעם להמשיך את התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום כבד מיום 7 לאחר החזרה - כאבים
במ10/02/2013שלום,
כאמור אני מדממת ממש חזק מאז יום חמישי בערב. הדימום מלווה בלחצים בבטן התחתונה (כמו היום השני של המחזור) רק בלי הפוגה כבר ארבעה ימים. אני כבר בטוחה שאין הריון (לא מבינה מאיפה כל הדם הזה - בטוח כבר אין רירית רחם להחזיק עובר). האם צריך לעשות משהו או שזה יתנקה לבד באיזשהו שלב? יש לי לחצים ברחם לא נעימים בכלל (כמו מחזור של גיל ההתבגרות) וכאבי ראש כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום כבד מיום 7 לאחר החזרה - כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2013דמם כזה לאחר שבעה ימים לאחר ההחזרה מחייב בדיקה והתייחסות על מנת שבעתיד לא יקרה שנית
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)