אנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין
    מירי
    10/03/2008

שלום רב ! אני רוצה בתחילה להודות לכם על העזרה ועל התשומת לב .אני אחרי הזרעה רביעית ששתים מתוכן הן על בסיס גונל [112.5] יש לי אנדומטריומה קטנה בגודל 2 ס"מ.בהזרעות הקודמות התבקשתי לקחת תומך סופרפקט ואילו בהזרעה הרביעית בקשתי מהרופא שלי אנדומטרין כתומך.יצא לי לפספס 2 קפסולות מהזרעה האם זה גרוע? היום אני שתים עשרה יום אחרי הזרעה .האם יש סיממנים להרייון? יש לי כאבי בטו שמזכירים במקצת את כאבי האנדומטריוזיס ,האם להסיק שגם ההזרעה הזו נכשלה? האם באמת אנדומטריומה פוגעת בסיכוים להיקלט להריון? ביקשתי מהרופא להוציא את האנדומטריומה והוא השיב שזה קטן ואין צורך? מה עושים אם ההזרעה הזאת שוב נכשלת ? כמה טיפולים על בסיס הורמנים [הזרעה ] עוברים עד להפריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירי

ד''ר דוד ישי
    10/03/2008

עדיף לקחת את התמיכה בצורה סדירה, אבל אם לא תהרי זה קרוב לודאי לא יהיה הגורם. אל תסתמכי על כל מני סימנים כדי לנחש אם את בהריון או לא. חכי לבדיקה ותדעי בודאות.
    אני מסכים עם הרופא שלך. ניתוח של אנדומטריומה קטנה כמו שלך יכול להזיק יותר מאשר לעזור
    שוקלים לעבור ל IVF אחרי לפחות 3 מחזורים של הורמונים + הזרעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו