פעילות גופנית אחרי החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית אחרי החזרת מוקפאים
    אורטל
    21/01/2013

שלום רב.

לפני כשבועיים עברתי החזרת עוברים מוקפאים ולשמחתי אתמול קיבלתי תשובת בתא חיובית. בשבועיים האחרונים נמנעתי לחלוטין מפעילות גופנית כי הרופאים (ובעלי) אמרו שעדיף שלא אתאמץ. אני מוכרחה להגיד שאני בחורה ספורטיבית שאוהבת לרוץ, לעשות הליכות מהירות ופילאטיס וזה מאד חסר לי כרגע!!
    השאלה שלי היא האם זה נכון שצריך להוריד בעצימות/במינון ושיש דברים שאסור בכלל לעשות כמו למשל כיווצי רצפת אגן ובטן תחתונה, לפחות בטרמסטר הראשון של ההריון? בעלי ואני עבדנו מאד קשה (הליך ארוך של PGD) כדי להשיג את התוצאה החיובית הזו ואני מפחדת שאני עלולה להרוס את זה..

תודה רבה,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית אחרי החזרת מוקפאים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/01/2013

באופן עקרוני , ספורט והתעמלות אינם אסורים בהריון .
    אלא מה, עדיך תמיד לרופא להמליץ על מנוחה כי אם יקרה משהוא תמיד יהיה אפשר לומר לך למה לא נחת.
    אם ההריון תקין אזי שום מאמץ גופני לא ישפיע עליו.
    אך היות ועברת מה שעברת , הייתי ממליץ לך בשלב זה יותר מנוחה עד שיראו דופק לעובר ואז את יכולה לחזור לאימונים במכון כושר כאשר במכונים יש ההתויות הנכונות למאמץ בהריון.
    באופן כללי זה טוב לעשות ספורט וכושר בהריון ולהמעיט בעליה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה!

אורטל
    26/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו