בעיה ברירית הרחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעיה ברירית הרחם
    מאיה
    22/01/2013

שלום רב,
    אני עומדת להיות אם פונדקאית. הייתי במשך שלוש שנים עם התקן מירנה, לאחר הוצאת ההתקן המתנתי לווסת ולאחר מכן קיבלתי גלולות למניעת הריון (יסמין) במשך 4 חודשים רצוף על מנת שהמחזור יהיה סדיר ויתואם עם האם המיועדת. לאחר הפסקת הגלולות לא קיבלתי ווסת (רק הכתמה קלה) ולמרות זאת התחלנו בקבלת הורמונים מסוג אסטרופם. לאחר 2 מחזורים של לקיחת הורמונים הרירית שלי לא מתעבה ולא מגיעה לגודל המינימלי כדי לבצע החזרה.
    יש לציין כי אני בריאה ומעולם לא חוויתי בעיות פריון. מה יכולות להיות הסיבות שהרירית לא מתעבה כצפוי?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ברירית הרחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ברירית הרחם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/01/2013

מאיה שלוםרירית הרחם שלך עברה דיכוי ממושך בעקבות השימוש בהתקן המירנה המכיל הורמונים המדכאים את רירית הרחם,הבחירה בגלולות למניעת הריון להסדרת המחזורים גם היא לא יעילה היות וגם הגלולות עלולות לדכא את רירית הרחם.
    בשלב זה המלצתי לבצע היסטרוסקופיה לשלול גורם מיכני לאי התעבות רירית הרחם,ובמידה וחלל הרחם ימצא תקין הייתי ממליץ לך להמתין 3-4 לודשים להתאוששות ספונטנית של הרירית לאחר תקופת דיכוי כל כך ממושכת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה. יום נפלא

מאיה
    22/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו