כישלון או הצלחה בע"ה..בהמשך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כישלון או הצלחה בע"ה..בהמשך
    דורית
    23/01/2013

הי, בת 32 10 ימים לאחר החזרה. שאבו לי 3 ימים לפני ההחזרה, כלומר ב11/1.
    רציתי לשאול כמה זמן מיום השאיבה אמורים לקבל מחזור אם הטיפול נכשל?האם נכון שבין 12-14 יום?כלומר אם לא מקבלים בטוחח זה ולפני בדיקת הבטא זה נחשב לאיחור המסמל הריון?האם קרינון לא דוחה את המחזור מעבר ל14 יום במקרה של כישלון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כישלון או הצלחה בע"ה..בהמשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/01/2013

שלום קבלת המחזור צריכה לקרות בין 12-14 יום לאחר ההחזרה,אי קבלת מחזור אינה ערובה להריון לעיתים איחור יכול להיגרם בגלל תפקוד עודף של הגופיף הצהוב(persistent corpus luteum )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ההחזרה או השאיבה

טל
    23/01/2013

לאחר ההחזרה?כי אמרתפ לי אחרי השאיבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואגב זה נכון גם עם תמיכה קרינון?

טל
    23/01/2013

כךומר השאלה שלא הבנתי כי קודם קראתי אחרת זה אם זה 12-14 יום אחרי שאיבה או אחרי החזרה והאם קרינון יכול לעכב או שאיו קשר ואם אין הריון אז המחזור יגיע בטוןח זה?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שני

מיכל
    23/01/2013

היי שני,
    אני מרשה לעצמי להתפרץ לשאלה שלך למרות שאני בסך הכל אחרי הפרייה ראשונה ולא ממש בעלת נסיון. אבל...עברתי שבע הזרעות כושלות, בחלקן עם תמיכה של קרינון וחלקן בלי ואני רוצה לומר לך שבכל פעם היה משהו אחר. פעם אחת המחזור הגיע בדיוק 14 ימים לאחר הביוץ, פעם אחרת המחזור הגיע 20 ימים לאחר הביוץ ופעם אחרת 12 ימים לאחר הביוץ. בכל פעם מחדש הייתי נכנסת לפורומים ושואלת ומנסה לדלות כל טיפת אינפורמציה שתפרש לי את זה כאיחור של הריון אבל האמת היא שהרופא שלי צדק, הגוף הוא לא מחשב ואין מחזור טיפולי אחד דומה למישנהו, זה לא משנה אם האיחור בתיאוריה הוא 12-14 ימים לאחר השאיבה או לאחר ההחזרה כי בסופו של דבר הגוף שלנו לא נוהל על פי הספר וכאשר משתמשים בקרינון לפעמים הווסת לא מגיעה עד שלא מפסיקים את הקרינון (גם זה קרה לי פעם אחת) . ולמה אני כותבת לך? עברתי החזרה לפני 14 ימים בדיוק (בעזרת השם הבטא יצאה טובה אחרי 12 ימים וגם הוכפלה היום) אבל עד בדיקת הבטא קראתי לפני כמה ימים את ההודעה כאן בפורום שאם אני לא טועה הייתה שלך לגבי הפרייה קודמת שבה היה גירוי יתר ואשפוז ובסופו של דבר הריון ושהפעם היו לך כאבים והם חלפו. הייתי משוכנעת בעקבות מה שכתבת שאני לא בהריון. מכיוון שאחרי השאיבה הרגשתי קלילה לגמרי, כל הטפיחות בבטן ירדה, הגודש בשדיים נרגע לחלוטין, הבטן כלל לא כאבה וממש הרגשתי כאילו שמעולם לא הזרקתי כמויות עצומות של הורמונים (6 אמפולות של מנופור מדי יום ולפני זה 450 גונאל) וכאילו שלא שאבו לי ביציות ודקרו את השחלות. בכל יום הייתי קוראת את ההודעות בפורום והיה לי ברור מתוך מה שהרופאים עונים שאם אין החמרה של גירוי יתר אז אין הריון, והלכתי לבדיקת הבטא בלי שום ציפייה. ובסופו של דבר התוצאה טובה, מה אני מנסה לומר? שלמרות שאני חסרת נסיון בהפריות אני מנוסה מאוד בלהכניס את עצמי ללחץ מכל פיפס קטן שקורה בגוף, מכל סימפטום ובסופו של דבר התברר שהגוף שלי ממש לא דומה לאחרים. חבל שתעברי את הפסימיות שאני עברתי, פשוט עוד יומיים תעשי בדיקת בטא וזהו, נראה לי שהכי בריא לנו לא להכנס למתחים ולחצים מיותרים...המון בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו