כאבים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים
    נטלי
    23/01/2013

היי.אני 12 יום לאחר החזרה של שני עוברים..בטא 90 . אבל יש לי כאבי בטן חזקים עד כדי קושי בישיבה..אני מרגישה יותר טוב כשאני שוכבת..ממה הכאבים.?..האם זה מסוכן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    23/01/2013

חשוב מאד שתפני בהקדם לרופא המטפל או למין. כאבים אחרי החזרה יכולים להיות בגלל תסביב שחלתי או גרוי יתר או ציסטות . שני המצבים הראשונים מחייבים טיפול מיידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

נטלי
    23/01/2013

והעובדה שאני בהריון יכולה להיפגע מאחד התופעות שציינת ? מה הטיפול אם אני בהריון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

נטלי
    23/01/2013

מה יכול לקרות להריון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/01/2013

בשלב זה את מצויה בהריון שאין טיבו איננו יודעים אפילו אם מדובר בהריון ברחם או מחוץ לרחם ,בכל מקרה הייתי מאמץ את המלצתו של פרופ' משיח ופונה לביקורת רפואית היות ולכאבים שאת מתארת בשלב כזה יכולים להיות מספר סיבות ןלכן כדאי שהרופא שלך יהייה באור העניינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו