כתמים חומים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כתמים חומים
    ז.
    25/01/2013

בוקר טוב, אני בתחילת שבוע 13 אחרי הפריה,בשבוע שעבר עשיתי בדיקת שקיפות שלשמחתי יצאה תקינה. עד שבוע 12 טופלתי בנרות תמיכה בשל דימומים (היו פעמיים)ובעיקר כתמים חומים שנגרמו בעקבות הפרדות קרומים. הייתי במעקב צמוד של אולטרסאונד ומנוחה בהתאם לצורך.אתמול הכתמים החומים חזרו, גם בניגוב. האם לייחס לזה משמעות או לא להיות מודאגת כי הבדיקות תקינות? תודה רבה ושבת שלום, ז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים חומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים חומים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/01/2013

שלום,מתקבל הרושם שהכתמים החומים מבטאים שרידי הפרשה דמית מאירועים קודמים הפרשה זו מוצאת את דרכה מהרחם לצואר ויוצאת דרך הנרתיק ,מאחר ואין דמם אקטיבי ,הסיכוי להפלה קטן ביותר,לכן תנוחי וקרוב לודאי שהתופעות יחלפו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים חומים-המשך

ז.
    25/01/2013

קודם כל, תודה על התגובה המהירה והמרגיעה. האמת ששאלתי שוב על הכתמים, כי בגלל שהם כמעט נעלמו, הייתי קצת מופתעת שהם חזרו שוב וזה מה שהדאיג אותי.האם זוהי תופעה שיכולה ללוות אותי לאורך כל ההריון?תודה רבה ושבת שלום, ז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים חומים-המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/01/2013

שלום שוב,להערכתי ההכתמה תעלם אם מקורה ברחם,אם המקור הוא מצואר הרחם (דלקת,ארוזיו) תיתכן הכתמה גם במהלך ההריון,אולם מצב זה לא משפיע על ההריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו