לאחר שאיבה ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר שאיבה ראשונה
    נועם
    25/01/2013

שלום.
    ביצעתי אתמול שאיבה ונאמר לי שנשאבו 9 זקיקים
    היום בבוקר התקשרו ואמרו שיש 2 ביציות שהופרו
    האם יש סיכוי שיופרו עוד היום או מחר?
    אני רוצה לציין שאני בת 28 ואנחנו מהלא מוסברים
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר שאיבה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר שאיבה ראשונה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/01/2013

שלום נועם,קודם כל יתכנו הפריות נוספות,אולם גם בהעדר הפריות נוספות שתי עוברים מקנים סיכוי טוב להרות בגילך,יחד עם זאת שיעור ההפריה הנמוך צריך להיבחן בפרספקטיבה של האי פריון שלך על רקע בלתי מוסבר,ולעורר שאלות לגבי איכויות סמויות של הזrע או הביציות,כך שאם ידרש טיפול נוסף ניתן יהייה להתייחס ואולי לתקן את שיעורי ההפריה בטיפול הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

נועם
    25/01/2013

שלום ד"ר תודה על התשובה.
    ביצענו בדיקת זרע לבעלי לפני תחילת הטיפולים והבדיקה הייתה טובה, הוא בן 28. ביצעתי 4 הזרעות לפני ה-IVF. פעמיים מתוכן הזרע היה טוב, פעם אחת מצויין ופעם אחת הוא היה יחסית חלש לפעמים הקודמות. אך לרוב הראה תוצאות טובות.
    איך ניתן לבדוק את איכות הביציות?
    והאם 2 הפריות זה נתון נמוך יחסית?
    אודה לתשובתך.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה ומוסיפה פרטים

נועם
    25/01/2013

עשיתי פרופיל הורמונלי שיצא תקין כמו גם צילום רחם, היסטרוסקופיה וקלופוסקופיה שיצאו תקינים.
    אני כן סובלת מהכתמות לפני המחזור ולכן עשיתי את כל הבדיקות אך הן יצאו תקינות כך שאין להכתמות האלה הסבר כרגע.
    חודש שעבר סבלתי מההכתמות האלה שלושה שבועות (שבועיים לפני המחזור, אח"כ מחזור של יומיים שהיה חזק ולאחר מכן שוב הכתמות).

תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו