בטא אחרי עשרה ימים-חשוב לי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא אחרי עשרה ימים-חשוב לי
    טל
    25/01/2013

כמה בטא אמורה להיות בערכ לאישה אחרי 10 ימים מהחזרה בהנחה ובודקת זאת ונקלט בעזרת השם?בערכ כמה?אני רוצה לדעת כדי להשוןת תודה(וכמה זה לתאומים במצב כזה?)תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא אחרי עשרה ימים-חשוב לי - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    25/01/2013

10 ימים לאחר ההחזרה הבטא המקסימלית יכלה להיות 10-30

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ משיח בהמשך לבטא אנא ענו לי

טל
    25/01/2013

רשמתי את השאלה היות והשאיבה בוצעה ב11.1 וקבלתי אוביטרל יממה וחצי לפני כן כלומר בין ה9-10 העוברים שניים הוחזרו ב14-1 כלןמר אתמול ה 24 זה היה 13 יום אחרי שאיבה ו10 ימים אחרי החזרה ובדיקת שתן יצאה פס חלש,זה הריון נכון?ואם רשמתם קודם שבשתן מגלים מעל בטא 50 לערכ אזי זה כנראה נקלטו השניים? בעזרתהשם??אין כבר השפעה של אוביטרל עדיין נכון ולכן התוצאה חיובית??תודה אני הכ שמחה אם כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ משיח בהמשך לבטא אנא ענו לי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/01/2013

כנראה שאת בהריון הייתי מצפה לראות כיצד יתפתחו העניינים ולעליית הביטה ,המתיני לתוצאות ביום א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו