גלולות להעלמת ציסטה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גלולות להעלמת ציסטה
    חנה
    27/01/2013

לצערי אחרי טיפול IVF כושל נשארתי עם ציסטה סוררת - מה שקורה לי כמעט בכל פעם מההורמונים.
    רציתי לשאול מה זמן המינימום לנטילת גלולות לסיבה זאת - ומדוע?
    אם אחרי שבוע של גלולות אראה באולטרה סאונד שהציסטה נעלמה, אני יכולה להפסיק? או שחשוב לקחת לפחות 10 ימים? אם כן, למה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות להעלמת ציסטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות להעלמת ציסטה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    27/01/2013

רצוי מאד חקחת את הגלולות לפחות 10 ימים כדי לדכא מספיק את פעילות בלוטת יותרת המוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה "פעילות בלוטת יותרת המוח"

מישהי
    28/01/2013

בהקשר הזה?

חשוב לי להוסיף ולציין שאני מתחילה את הגלולות לא בתחילת המחזור אלא ביום 20 בערך (של מחזור טבעי), אחרי שהסתבר שאני לא מתקדמת לביוץ ומה שהיה נראה כמו זקיק ממשיך לגדול ולגדול עד מעבר ל-30 מ"מ, בלי עלייה מקבילה בפרוגרסטרון או ב-LH (אבל כן עם עלייה באסטרוגן, שהגיע ל-1,600).

אני חסרת סבלנות להגיע כבר לטיפול הבא, לכן השאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה "פעילות בלוטת יותרת המוח" - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/01/2013

כל מה שאת מתארת אופייני לפעילות מיסטית,אולם את הגלולה יש להתחיל במחזור על מנת לדכא את פעילות יותרת המוח האחראית לתפקוד הביוצי ובמובן זה לדכא כל אותות הורמונלים ממקור יותרת המוח ובאופן הזה הציסטה תעבור התכנסות והעלמות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם קיבלתי הוראה מהרופא

מישהי
    28/01/2013

להתחיל עכשיו גלולות ל-10 ימים זה עלול לא לעזור? דיכאת אותי עכשיו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם קיבלתי הוראה מהרופא - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/01/2013

הפסקת הגלולה באופן שאת לוקחת עשויה לגרום להופעת מחזור ובמובן זה זהו אפקט רצוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו