אי נוחות ונפיחות אחרי שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי נוחות ונפיחות אחרי שאיבה
    במ
    28/01/2013

שלום לכם,
    עברתי בשעה טובה שאיבה ראשונה אתמול בשעות הבוקר המאוחרות / צהרים מוקדמות (מי יודע אולי אשבור את הסטטיסטיקה וזו תהיה גם האחרונה). אני יום אחרי. עדיין יש לי תחושה של לחצים בתחתית הרחם והבטן נפוחה מאד. כמעט ולא היה לי דימום. רק משהו שולי ממש אחרי. הבנתי מהרופאה שהיה לא פשוט להוציא לי ביציות מהשחלה שיושבת אי שם גבוה מאחורי הרחם. מכל מקום, אני פשוט מקווה שהכל בסדר אצלי, לקראת יום רביעי והחזרת "הראשנים" שלי (בלסטוצסטים קטנים).

לאמור, האם זה נורמלי עדיין להיות נפוחה וקצת כואבת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי נוחות ונפיחות אחרי שאיבה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    28/01/2013

לא כתבת כמה ביציות נשאבו. בכל מקרה אפשר שהתחושות האלו יימשכו גם שבוע ויותר בפרט אם יש גרוי יתר שחלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים וכן ישר כוח לכל הרופאים

במ
    29/01/2013

בוקר טוב פרופ' משיח,
    קודם כל תודה על המענה. היום קמתי כמו חדשה כאילו הגוף לא עבר כלום. בכל מקרה סה"כ הוציאו לי שתי ביציות (הזקיק השלישי כנראה לא התפתח כראוי והיה ריק). הבעיה הייתה , כפי שהוסבר לי, שהשחלה שלי יושבת מאחורי הרחם וממש גבוה. היה קשה מאד לשלות משם את הביציות. כנראה בגלל זה הרגשתי כאילו הפכו לי את כל האברים הפנימיים inside out. היו לי לחצים משמעותיים בתחתית הבטן, ונפחות וקושי של הבטן. אבל היום כאמור, אני כמו חדשה.
    בכל מקרה, היבול הנמוך שלי הצליח להנביט שני בלסטוציסטים, אז לפחות זה. נקווה עכשיו שישרישו עצמם היטב בתוכי.
    כל הכבוד לכם על הסבלנות, אנחנו בתהליך קשה ריגשית ופיזית, ומאד מרוכזות בעצמנו, ואין לי מילים אליכם הרופאים שיש לכם עדיין מאגרי כוחות לתמוך בנו. התשובות שלכם מרגיעות וזה ממש סוג של משכך כאבים ופחדים. ישר כוח!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו