דילמה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דילמה
    דנית
    10/03/2008

שלום רב,
    אני אחרי הריון חוץ רחמי, ללא סיבה ידועה. עברתי לפרוסקופיה בו הוצאה חצוצרה ימין.היום חודשיים אחרי אני חוזרת לנסות להרות(מתרומת זרע) ללא טיפול הורמונלי בשלב זה.הרופא מטפל המליץ לי לעבור היסטרוסקופיה כדי לבדוק את מצב הרחם ואולי לקבל אינדיקציה לגבי ההריון החוץ רחמי שהיה או לגבי החצוצרה שנותרה.
    העניין הוא שארבעה ימים אחרי אני אמורה לעבור הזרעות והוא אומר שאין מניעה או סכנה. אחרי מה שעברתי אני מאוד חוששת,שאלתי היא האם הבדיקה הזאת הכרחית במצבי?והאם זה לא מסוכן לעבור הזרעות כ"כ בסמיכות ועדיף לדלג על אותו חודש?
    מודה לכם, דנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנית

ד''ר דוד ישי
    10/03/2008

בהסטרוסקופיה לא ניתן לקבל מידע על החצוצרות. יש טעם לעשות את הבדיקה אם יש חשד לבעיה בחלל הרחם. בכל מקרה, לדעתי לא כדאי לעשות את הבדיקה מס' ימים לפני ההזרעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,עוד שאלה

דנית
    10/03/2008

אם ההריון היה חוץ רחמי יש סיכוי שמשהו ברחם נפגע?
    לפני ההריון עשיתי צילום רחם והיה תקין ולפני 3 שבועות אולטרסאונד לביקורת והרחם נראה תקין.אם הבדיקה לא מדגימה את החצוצרות, למה לי לעשות את הבדיקה?
    ממש לא מתחשק לי לעבור את זה לשוא
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו