רירית לא גדלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית לא גדלה
    תחילת הריון
    31/01/2013

שלום רב, נמצאת בתהליך לקראת החזרת מוקפאים. מיום שלישי למחזור לקחתי פרוגינובה X3 -במשך 11 ימים, בבדיקה רירית 4.3, הוחלף הטיפול לאסטרופם 3 פעמים ביום וגינלית למשך שבוע נוסף. בבדיקה היום (יום 22 למחזור) רירית 5 מ"מ כלומר שיפור מזערי.
    בבדיקות דם: E2 - 5790 פרוגסטרון - 1
    שאלות - מדוע הE2 כ"כ גבוה? מה עושים כעת? האם מפסיקים טיפול בכדי "לאפס" את המערכת?
    כמובן שאני במעקב צמוד של רופא, אבל עד שהוא יענה לי אשמח לדעת מה קורה איתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית לא גדלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית לא גדלה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    31/01/2013

האסטראדיול הגבוה נובע מהטיפול באסטרופן. ברמה כזו של אסטראדיול בדם הייתי מצפה לרירית טובה בהרבה. העובדה שיש רירית פחות טובה-דורשת ברור. יש לפנות לרופא המטפל בענין הברור הנוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית

תחילת הריון
    31/01/2013

בחודש שעבר (לאחר 4 הזרעות שכשלו ולפני טיפול IVF לטריים) הכל היה תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/01/2013

תנסי לבצע החזרת מוקפאים במחזור טבעי,לעיתים תגובת הרירית לאסטרגנים האנדוגנים(עצמיים)עולה על התגובה בטיפול הואמונלי תחליפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו