מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה-טליה01/02/2013
בוקר אור אני בת 37 +ילדה בת שנתיים וחצי הריון ספונטני (היתה הזרעה לא מוצלחת כחצי שנה לפני הריון זה), כעת אני מנסה להרות ללא הצלחה, בדיקות דם שלי תקינות, ביום ה8 למחזור (פרולקטין-199, LH-4.7, FSH-5.7, E2-179, פרוגסטרון קטן מ-0.8, ביום ה-21 פרולקטין-294, פרוגסטרון- 18. צילום רחם תקין , בעלי כחלק מהבירור עבר אולטרסאונד אשכים-בתשובה נכתב אשכים מוקטנים, בבדיקת הזרע שעשה נכתב-צבע-לבן, צהוב, נפח-(סמ"ק)-3, צמיגות-צמיג, PH-8.5, ריכוז/סמ"ק-6 מליון, סה"כ הזרעונים-18 מליון, % בתנועה-40, סוג התנועה-(%):מקומית-20, סיבובית-12, פרוגרסיבית-68, מהירות פרוגרסיבית ממוצעת -27, % נורמלים-6, ריכוז תאים עגולים/סמ"ק1 וחצי מליון, תיאור:מעורב בגדלים שונים, אגלוטינציה-אין, חשד לחיידקים-אין, לסיכום ירידה בספירה בתנועתיות ובאחוז הזרעונים במבנה תקין בנוסף עליה קלה ב-PH ובריכוז תאים עגולים.
מה עלינו לעשות בהתחשב בנתונים בגיל וברצון העז שלנו לעוד ילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/02/2013שלום מיכל,על פי הנתונים שאת מוסרת מדובר באי פריון על רקע גורם זכרי-נתוני הזרע של בעלך לוקים במרבית המדדים,בהתחשב בעברך ,גילך ,ומצב הזרע הייתי ממליץ על2-3 מחזורים של טיפול מדולב בהשראת ביןץ עם גונדוטרופינים(זריקות)+הזרעות תוך רחמיות,ובמידה ולא תהרי תפנו ל-IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)