שלום פרופ אשכנזי או משיח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום פרופ אשכנזי או משיח
    ענבל
    03/02/2013

אני שבוע 35

בזמן האחרון קשה לי לנשום כשאני ישנה. רוב הזמן אני נושמת מהפה כי האף סתום לחלוטין.

עכשיו הגרון כואב לי אפילו מהפה אני לא יכולה לנשום, בלילה האחרון פשוט הרגשתי שאני נחנקת. התעוררתי כל שעה ובסוף ישנתי קצת תוך כדיי ישיבה.

האם העובר במצבים כאלו מקבל מספיק חמצן? האם יכול לקרות לעובר נזק כזה או אחר?

כמו כן, אני משתמשת בטיפות לאף saline nasal mist. אבל זה כבר לא משפיע... באיזה תכשיר אחר אני יכולה להשתמש בבטחה??

תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום פרופ אשכנזי או משיח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

ענבל
    03/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום פרופ אשכנזי או משיח - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/02/2013

שלום,כל מה שאת עושה תקין,אין מקום לחשש לעובר,בפועל אין שום תכשיר לאף שיכול להקטין את הגודש ,הטיפות שאת לוקחת הן בהחלט המומלצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה פרופ אשכנזי

ענבל
    06/02/2013

תודה על התשובה

מישהי אמרה לי שאם אני סובלת מקשיי נשימה, אף סתום, וכדומה אז יכול להיות שיש רמה נמוכה של חמצן בדם וכתוצאה מזה העובר יכול להיפגע.

וכמובן שהיא הדאיגה אותי....

האם זה נכון? האם לבדוק רמת המוגלובין בדם?

בבקשה עצה

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה פרופ אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/02/2013

אין מקום לכל דאגה ישנם חיישנים במוח שיודעים שתפקידם לווסת את הנשימה ולפצות על כל חסר באמצעות הגברת קצב הנשימה ,נשימה דרך הפה וכד' ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום פרופ אשכנזי או משיח - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/02/2013

שלום,כל מה שאת עושה תקין,אין מקום לחשש לעובר,בפועל אין שום תכשיר לאף שיכול להקטין את הגודש ,הטיפות שאת לוקחת הן בהחלט המומלצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו