רמת פרוגסטרון אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רמת פרוגסטרון אחרי החזרה
    טל
    04/02/2013

שלום ובוקר טוב רופאים יקרים,

רוצה לקבל חוות דעתכם.

ביום שלישי האחרון עברתי החזרת עוברים. מיום שבת כבר התחלתי להחדיר אנדרומטרין שלוש פעמים ביום.
    זוהי ההחזרה התשיעית שעשיתי. רק פעם אחת נקלטתי ונפל לי בשבוע 7, וגם היה לי הריון כימי.
    משהו מוזר קורה הפעם. בדרך כלל כבר אחרי יומיים מרגע שהתחלתי עם הנרות, אני מתחילה להרגיש דקירות ונפיחות בשדיים ומלאות שהולכת ומתעצמת עם התקדמות הימים. הפעם זה לא ממש קורה. אני כמעט ולא מרגישה את אותה מלאות ודקירות וכו' בשדיים, וזה כבר מההתחלה. לרוב זה מתחיל די מהר הנפיחות, תוך שלושה ימים, אפילו לפני ההחזרה עצמה. מה הסיבה שיכולה להיות לכך? האם יתכן שרמת הפרוגסטרון בטיפולים שונים יכולה להיות פעם נמוכה ופעם גבוהה?

תודה רבה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמת פרוגסטרון אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת: בת 43.5. מדובר בתרומת ביצית

טל
    04/02/2013

ולוקחת פרוגינובה כחודש.

תודה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי אודה לתגובתך.

טל
    04/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי אודה לתגובתך. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/02/2013

שלום ,מאחר והטיפול בתרומת ביציות הוא סטנדרטי וכולל אותו מינון של תרופות התסמינים שאת חשה או לאבמידה אבה הם סובייקטיבים ,ולא הייתי קושר אותם לרמת ההורמונים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו