שאלה לי..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לי..
    עדנצ'ו 28
    04/02/2013

אתמול עברתי שאיבה שבה שאבו לי 12 ביציות..רציתי לשאול משהו קטן מה אחוזי הצלחה לעובר בן 2-4 תאים עם הוא מוחזר מחר? פשוט זה כבר הטיפול ה 5 שלי תוך שנה וחצי ותמיד מחזירים לי עוברים בני 2 או גג 4 תאים ואין תוצאה רצויה כמובן יוצא שלילי..רציתי לדעת העם שמעתם על הצלחות עם עוברים כאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לי..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לי.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/02/2013

שלום ,ישנם הרבה מדדים לאיכות העוברים,אם שאבו לך 12 ביציות הרי שסביר להניח אם הליך ההפריה תקין שיהיו לך מעל חמישה עוברים לכן ניתן לגדל אותם מעבר ליום2 על מנת לבחור את הטובים ביותר ,ואפילו לנסות לגדל אותם לשלב בלסטוציסטים עוברים ביום5-6 כדי להחזיר לרחם עוברים איכותיים יותר ,ולבחון את פוטנציאל העוברים להתפתח לשלב מתקדם זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לי.. - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    04/02/2013

הייתי מציע החזרה "כפולה": 1-2 עוברים ביום 2-3 ועוד אחד בשלב הבלסטוציסט (יום 5).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכם ועוד שאלה

עדנצ'ו 28
    05/02/2013

אתמול הודיעו לי שיש לנו 5 עוברים וההחזרה היא ביום רביעי, שאלתי עם לאור הכישלונות החוזרים (זה הטיפול ה-5 שלנו תוך שנה וחצי) יש מצב שיאשרו לי להחזיר 3 עוברים? בחיים לא היו לנו מוקפאים הם לא שורדים עד למוקפאים , ופשוט חבל לי על ה3 הנותרים הם סתם ילכו לפח? שאלתי את הרופא ביחידה הוא אמר שאין מצב שיאשרו לי אבל שאני עוד ידבר מחר בזמן ההחזרה..השאלה היא למה לא לאשר?הריי זה העוברים שלי ועם יחזירו לי 3 אז יש להם יותר סיכוי שלפחות 1 מהם יטפס..אגב אני בת 28 וחצי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכם ועוד שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/02/2013

לפי דף העמדה לאחר חמישה טיפולים את רשאית להחזיר 3עוברים,ולפי שיקול דעת גם 4 עוברים,אולם אולי כדאי שתחזירי 2עוברים ואת שלושת הנותרים שיגדלו ליום 5-6 לשלב בלסטוציסט ואם יהייה לך בלסטוציסט בצעי עוד החזרה ביום 5-6 באופן הזה תמקסמי את סיכוייך להריון,וגם תקבלי מושג על איכות עוברייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה על ההתייחסות ושוב שאלונת..

עדנצ'ו 28
    05/02/2013

הבעיה אצלינו בעיה בזרע 0.6 % של משהו אני לא מבינה כול כך בזה אבל ישר הפנו אותנו להפריה לא עברנו הזרעות..אף פעם לא יצאו לנו מוקפאים היו שולחים לי לבית מכתב שאין מוקפאים בגלל זה אני בלחץ על הנוטרים כי אולי אחד מהם כן יניב תוצאה רצויה?כעיקרון עם ביום ראשון בוצעה השאיבה כמה תאים העוברים אמורים להיות מחר ביום רביעי ויחשבו לסיכויים טובים? העם אחרי ההחזרה אני יכולה לצאת למשמרת לילה לעבודה בה אני עובדת בעמידה 12 שעות (כולל כאבי גב תחתון כתוצאה מעמידה ממושכת אבל אני כבר רגילה)?והעם מחר בבוקר לפני ההחזרה אני לא צריכה לשים נר אנדומטרין נכון? תודה רבה לכם מראש על העזרה אני פשוט חייבת דעה מקצועית בימים האלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה על ההתייחסות ושוב שאלונת.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/02/2013

שלום,מחר רצוי שהעוברים יהיו מע 4תאים,אין כל בעיה לבצע כל עבודה לאחר ההחזרה,לפני ההחזרה על תכניסי נר,אלה רק לאחר מכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו