מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בקשר להורמוניםאני04/02/2013
שלום,
אני בת 39. יש לי מחזור סדיר ללא בעיות מיוחדות.
לאחר 4 נסיונות של הזרעה (אחת עם הורמונים), ללא הצלחה.
שבוע שעבר עברתי צילום רחם שיצא תקין.
עברתי 3 הזרעות ללא הורמונים, בפעם האחרונה היתה לי הזרעה עם ההורמון גונל F בכמות של 75 כל פעם. בהזרעה זו לא חר שבוע של הזרקה החל מהיום השישי התחילו לי כאבי בטן ובנוסף צואה רקה כשבסוף אף שלשול.
גם בהזרעה זו לא נקלטתי (יש מצב שפיספסו לי את הביוץ, אבל כרגע לא רלוונטי לשאלתי).
בכל מקרה, בחודש האחרון התחלתי שוב לקחת גונל F החל מהיום ה-4 למחזור.
ביום ה-9 למחזור החלו להופיע לי במעקבי זקיקים ציסטות. כל יום שבדקתי את הזקיקים נראה שהזקיקים לא מתפתחים אלה קטנים ומה שמתפתח הופך לציסטה אחת גדולה.
שאלתי היא כזו: האם יש מצב שבעקבות השימוש בהורמונים החלו לי הציסטות? האם יש מצב שמהטיפול הקודם היה לי גירוי יתר וזה הביא לציסטות? האם יכול להיות שבעצם ההורמונים לא טובים לי, כלומר במקרה שלי מזיקים יותר מעוזרים? אם כן, מה עושים? מה ההלטרנטיבה?
הרבה תודה,
קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בקשר להורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2013הטיפול ההורמונלי הוא בהחלט האסטרטגיה הנכונה כשלב הכרחי בטיפול,תופעת לואי ידועה של הטיפול הינה התפתחות ציסטות שחלתיות הנמוגות מעצמן עם הזמן,בכל מקרה התגובה שלך לא מתאימה לגירוי יתר שחלתי,בגילך התופעה נדירה ובמיוחד במינון הזהיר שקיבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)