שאלה בקשר להורמונים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר להורמונים
    אני
    04/02/2013

שלום,
    אני בת 39. יש לי מחזור סדיר ללא בעיות מיוחדות.
    לאחר 4 נסיונות של הזרעה (אחת עם הורמונים), ללא הצלחה.
    שבוע שעבר עברתי צילום רחם שיצא תקין.
    עברתי 3 הזרעות ללא הורמונים, בפעם האחרונה היתה לי הזרעה עם ההורמון גונל F בכמות של 75 כל פעם. בהזרעה זו לא חר שבוע של הזרקה החל מהיום השישי התחילו לי כאבי בטן ובנוסף צואה רקה כשבסוף אף שלשול.
    גם בהזרעה זו לא נקלטתי (יש מצב שפיספסו לי את הביוץ, אבל כרגע לא רלוונטי לשאלתי).
    בכל מקרה, בחודש האחרון התחלתי שוב לקחת גונל F החל מהיום ה-4 למחזור.
    ביום ה-9 למחזור החלו להופיע לי במעקבי זקיקים ציסטות. כל יום שבדקתי את הזקיקים נראה שהזקיקים לא מתפתחים אלה קטנים ומה שמתפתח הופך לציסטה אחת גדולה.
    שאלתי היא כזו: האם יש מצב שבעקבות השימוש בהורמונים החלו לי הציסטות? האם יש מצב שמהטיפול הקודם היה לי גירוי יתר וזה הביא לציסטות? האם יכול להיות שבעצם ההורמונים לא טובים לי, כלומר במקרה שלי מזיקים יותר מעוזרים? אם כן, מה עושים? מה ההלטרנטיבה?
    הרבה תודה,
    קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר להורמונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר להורמונים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/02/2013

הטיפול ההורמונלי הוא בהחלט האסטרטגיה הנכונה כשלב הכרחי בטיפול,תופעת לואי ידועה של הטיפול הינה התפתחות ציסטות שחלתיות הנמוגות מעצמן עם הזמן,בכל מקרה התגובה שלך לא מתאימה לגירוי יתר שחלתי,בגילך התופעה נדירה ובמיוחד במינון הזהיר שקיבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו