מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קליטת עוברים ברחםגילי05/02/2013
שלום ד"ר ,
אני לאחר החזרה , סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ( כרגע מאוזנת ע"י אלטרוקסין tsh - 3.1)
רציתי לדעת האם תת פעילות יכולה להבא בעיות בהשתרשות העוברים ?
ומה אני צריכה לעשות עם בע"ה נכנסתי להריון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס
קרן05/02/2013גילי שלום,
אני עם בעיה דומה, מאחר ועכשיו את מאוזנת אז ברור שאין השפעה על ההשרשה. במידה (והלוואי וכן) יהיה הריון אז את חייבת להיות במעקב צמוד אצל אינדוקרינית ולעשות כל חודש בדיקת דם ולוודא שאת מאוזנת, מאחר ולעובר אין בלוטת תריס בחודשים הראשונים הוא לוקח ממך ואז תצטריכי להגדיל את המינון. אני היום בשבוע 15 והתחלתי את ההריון ב 600 לשבוע והיום אני כבר לוקחת 750 לשבוע כדי להיות מאוזנת. זה מאוד חשוב שתהי מאוזנת במהלך ההריון, חלילה זה יכול לגרום להפלה. בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קרן
גילי05/02/2013מה היה הTSH שלך שנקלטת להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
קרן05/02/2013ע"פ המלצת הרופא שלי (רופא נשים במח' IVF) להיות קרובה לגבול התחתון ואכן כשניקלטתי התוצאה היתה 0.40 וזה ממש בגבול התחתון ואני משתדלת לא לעבור את ה1.5 (הגבול העליון ע"פ מכבי זה 5.5). אבל אל תמהרי להסיק מסקנות, כי מה שהכי חשוב זה להיות מאוזנת ואת בדיוק באמצע, תשמרי על זה ואל תעלי לגבול העליון.
אם את במכבי אז אני ממליצה לך על רופאה אינדוקרינית נטע שפרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליטת עוברים ברחם - תגובה
פרופ' שלמה משיח05/02/2013אם פעילות התריס מאוזנת עם אלתרוקסין אז אין בעיה בקליטת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קליטת עוברים ברחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/02/2013שלום ,אם הTSH שלך הינו 3.1 הרי שאת מאוזנת ואין צורך להיות מוטרד בקשר עם ההשתרשות ,לא כאן תמונה הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)