קליטת עוברים ברחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קליטת עוברים ברחם
    גילי
    05/02/2013

שלום ד"ר ,
    אני לאחר החזרה , סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ( כרגע מאוזנת ע"י אלטרוקסין tsh - 3.1)
    רציתי לדעת האם תת פעילות יכולה להבא בעיות בהשתרשות העוברים ?
    ומה אני צריכה לעשות עם בע"ה נכנסתי להריון.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליטת עוברים ברחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס

קרן
    05/02/2013

גילי שלום,
    אני עם בעיה דומה, מאחר ועכשיו את מאוזנת אז ברור שאין השפעה על ההשרשה. במידה (והלוואי וכן) יהיה הריון אז את חייבת להיות במעקב צמוד אצל אינדוקרינית ולעשות כל חודש בדיקת דם ולוודא שאת מאוזנת, מאחר ולעובר אין בלוטת תריס בחודשים הראשונים הוא לוקח ממך ואז תצטריכי להגדיל את המינון. אני היום בשבוע 15 והתחלתי את ההריון ב 600 לשבוע והיום אני כבר לוקחת 750 לשבוע כדי להיות מאוזנת. זה מאוד חשוב שתהי מאוזנת במהלך ההריון, חלילה זה יכול לגרום להפלה. בהצלחה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קרן

גילי
    05/02/2013

מה היה הTSH שלך שנקלטת להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות

קרן
    05/02/2013

ע"פ המלצת הרופא שלי (רופא נשים במח' IVF) להיות קרובה לגבול התחתון ואכן כשניקלטתי התוצאה היתה 0.40 וזה ממש בגבול התחתון ואני משתדלת לא לעבור את ה1.5 (הגבול העליון ע"פ מכבי זה 5.5). אבל אל תמהרי להסיק מסקנות, כי מה שהכי חשוב זה להיות מאוזנת ואת בדיוק באמצע, תשמרי על זה ואל תעלי לגבול העליון.
    אם את במכבי אז אני ממליצה לך על רופאה אינדוקרינית נטע שפרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליטת עוברים ברחם - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    05/02/2013

אם פעילות התריס מאוזנת עם אלתרוקסין אז אין בעיה בקליטת העוברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליטת עוברים ברחם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/02/2013

שלום ,אם הTSH שלך הינו 3.1 הרי שאת מאוזנת ואין צורך להיות מוטרד בקשר עם ההשתרשות ,לא כאן תמונה הבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו