עליית LH וביוץ תחת טיפול בפרוגינובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עליית LH וביוץ תחת טיפול בפרוגינובה
    א.ק.
    06/02/2013

לרופאים שלום,
    לפני החזרת מוקפאים. נוטלת פרוגינובה 3 כדורים ליום. היום, יום 13 למחזור - ביצעתי בדיקת דם ו- US שהראה רירית 8 מ"מ, תוצאות בדיקות דם עדיין לא הופיעו באתר של קופת החולים אבל האחות שהתקשרה אמרה שה- LH בעליה - אין לי את הערכים (ביום ה-3 למחזור הוא היה 2.9 והיום זאת בדיקת הדם השניה מאז תחילת מחזור טיפול נוכחי) שיתכן ביוץ (למרות שעד כמה שידוע לי ב- US לא ראו זקיקים גדולים) וביקשה לחזור על בדיקת הדם מחר בבוקר. השאלה שלי - האם ייתכן ביוץ ספונטני למרות הטיפול בפרוגינובה? מה יכלו להיות סיבות לעליית ה- LH אם לא היו זקיקים מובילים ב- US? לציין - אני פוליציסטית - אם יש לזה איזשהו קשר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליית LH וביוץ תחת טיפול בפרוגינובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/02/2013

שלום גם תחת לקיחת פרוגינובה יכול להתרחש ביוץ עליית ה-LH צריכה להיות פי כמה מרמת הבסיס כם לבשר ביוץ ,נשים עם שחלות פוליציסטיות יכולות להיות עם רמות LH גבוהות למדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה והמשך שאלה...

א.ק.
    07/02/2013

תודה על תשובתך,
    ובהמשך עידכון, תוצאת LH מאתמול (יום 13) היתה 20 והיום היא 8 (ביום השלישי למחזור היה 2.9). E2 עלה מ- 520 ל- 640 והפרוגסטרון 1.4 האם יכול לרמוז שהיה ביוץ או איזשהו שיבוש הורמונלי אחר?
    אמרו לי להגיע להחזרה של המוקפאים ביום שני. זה בסדר מבחינת העיתוי להחזרת מוקפאים שהוקפאו ביום השני להפריה או שזה יותר מתאים להחזרת הבלסטוציסט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו