יש לי שאלה אולי מוזרה..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה אולי מוזרה..
    עדנצ'ו 28
    08/02/2013

אני יומיים לאחר החזרת 2 עוברים ואני כבר יומיים גם משתעלת מאוד חזק כניראה נדבקתי מהילדה שלי, העם השיעול יכול לפגוע או למנוע השתרשות? כי הריי כאשר בן אדם משתעל הוא מכווץ את השרירים של הבטן..ועוד משהו, אמרו לי הרופאים בהחזרה להימנע מלהרים כבד בשבועיים האלה עד כמה קילו מותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה אולי מוזרה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה אולי מוזרה.. - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    09/02/2013

בשיעול אין סכנה וכן אפשרי להרים בודאי משקל של 3-5 ק״ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היום המצב שלי החמיר..אז עוד שאלה

עדנצ'ו 28
    09/02/2013

היום התעוררתי חולה מאוד מאוד עם חולשה מתורפת בכול הגוף אפילו לעמוד על הרגליים קשה לי אני רק שוכבת במיטה ונירדמת כול חצי שעה לכמה דק' בקיצור חולה מאוד..העם זה יפגע בעוברים? החום עולה בנתיים עד 38.8 ואני לוכחת אקמול רגיל כדורים..בבקשה תגידו לי עם זה שנפלתי חולה עכשו אחרי ההחזרה זה יפגע בסיכויים להיקלט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היום המצב שלי החמיר..אז עוד שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/02/2013

שלום,אין כל דרך להעריך נזק אפשרי לסיכויי ההשתרשות והריון במצבי מחלה,בכל מקרה שינויים גופניים וקלינים המתרחשים בעת מחלה(למשל חום)עלולים להשפיע אם כי במידה שולית על תוצאות הטפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו