איחור 9 ימים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור 9 ימים
    בננה
    08/02/2013

אני לפני חודשיים עברתי הזרעה ראשונה שנכשלה חודש שעבר לא עברתי טיפול והחודש מאחר לי ב9 ימים שביום השישי לאיחור עשיתי בדיקה ביתית והיה שלילי יומיים לפני שהייתי צריכה לקבל היה לי הפרשות חומות ריריות וצמיגות מאוד מוזרות פעם ראשונה שהיו לי אותם יש לי מדי פעם כעה תחודות של אני עומדת לקבל אהל בדרך כלל מחזור סדיר יום לפה יום לפה אבל ככה לא היה היה לי חודש לחוץ אבל אף פעם לא היה כך מה כדי לעשות לא בא לי לבדןק כדי לא להתאכזב בשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור 9 ימים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור 9 ימים - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    09/02/2013

רוב הסיכויים שהוסת משתהה בגלל שהיית בחודש קודם בטיפולים. בכל מקרה כדאי לעשות בדיקת הריון במעבדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לרופא

בננה
    09/02/2013

זה היה לפני חודשיים הטיפול ומאז היו 2 מחזורים סדירעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לתשובתו של הפרופסור

בננה
    09/02/2013

אבל חודש שעבר שזה היה חודש אחרי ההזרעה הראשונה קיבלתי את הווסת רגילבזמן גם אחרי ההזרעה שנכשלה הווסת הגיע יום לפני בדיקת ההריון.זאת אומרת שחודשיים קיבלתי רגיל
    אתה עדיין חושב שזו יכולה התשובה שבגלל זה מאחר אני גם לא רוצה לבדוק בשביל לא להתאכזב כבר שנה וחצי אנחנו מנסים להכנס להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו