תמיכה לאחר החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה לאחר החזרת מוקפאים
    מיכל
    09/02/2013

ביום רביעי הוחזרו 2 מוקפאים . מתחילת המחזור שהוא אינו טבעי אלא הורמונלי מאחר ואני ללא ביוצים אני לוקחת אסטרופם 3 פעמים ביום ומיום ראשון גם אוטרוגסטן 2 כדורים של 200 פעמיים ביום ואני אמורה להמשיך באותו אופן בינתיים עד לבדיקת הבטא. לא התבקשתי לעשות בדיקת דם עד הבדיקה. איך יודעים שהתמיכה מספיקה? יש לי כל הזמן הרגשה שהנרות נוזלים ממני -לעיתים אף יוצאת כל המעטפת. אני ממש מוטרדת מזה ולא רוצה לפספס בגלל זה את הסיכוי להריון. לציין בעבר הריון תאומים מivf ראשון תמיכה של אנדומטרין אבל אז היה ביוץ אז יש גופיף צהוב שמפריש גם פרוגסטרון, לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה לאחר החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה לאחר החזרת מוקפאים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/02/2013

במחזור תחליפי אין ביוץ ולכן צריך גם את הפרוגסטרון.
    אנחנו נותנים 300x3 לנרתיק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לוודא...

מיכל
    09/02/2013

האם יש הבדל משמעותי בין 2*400 ו3*300?לי זה יותר נוח כי לא צריך להחדיר את הנרות בעבודה... האם זה בסדר שהרבה נוזל החוצה? האם כדאי לבקש בדיקת פרוגסטרון כדי לדעת שזה נכנס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לוודא... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/02/2013

שלום מיכל ,לטעמי עדיף שלא להעמיס יתר על המידה על הנרתיק ,וכדאי לפזר את הלקיחה במהלך היום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לוודא... המשך

מיכל
    09/02/2013

החלוקה והמינון - לפי הוראת הרופא ולא על דעתי... זה מה שמקובל כנראה במחלקה וגם לפני 8 שנים כשעברתי טיפול עם טריים ( שהצליח ) זה היה הפרוטוקול. אני רק רוצה לדעת אם זה מספיק במוקפאים כשאין גופיף צהוב שמפריש לאחר הביוץ. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לוודא... המשך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/02/2013

מספיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו