משהו מוזר..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר..
    עדנצ'ו 28
    10/02/2013

שלום לכם רופאים יקרים ותודה רבה לכם מראש על העצות והעזרה שאתם נותנים פה.. אני 5 ימים לאחר ההחזרה של 2 עוברים וכמו שכבר ציינתי כאן אני עם שפעת חמורה מיום ההחזרה..היום שמתי לב שהופיעו לי כתמים על הפנים אלה כתמים אדומים יבשים סה''כ 3 כתמים (1 על המצח, 1 מתחת לעין,1 על הלחי) העם יכול להיות שהם כתוצאה מההורמונים (3 נרות אנדומטרין ביום ו 2 כדורי אסטרופם) או כתוצאה מהמחלה? יש לציין שחום כבר אין לי וגם עם יש הוא לא עובר את ה 37.4 ואני מורידה אותו עם אקמול רגיל של 500 מ''ל כול כדור (אגב מותר מינון כזה של אקמול?) אשמח עם תענו לשאלות שלי ושוב תודה רבה לכם על הנתינה שלכם כאן בפורום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/02/2013

לדאבוני לא ניתן לבצע אבחנה על סמך הנתונים הוירטואליים,לקיחת האקמול מוצדקת בנסיבות המתוארות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את התשובה..

עדנצ'ו 28
    10/02/2013

העם אקמול 500 מ'ל כול כדור מותר לכחת? זה לא הטיפול הראשון שלי זה הטיפול ה-6 שלי כבר ותמיד השתמשתי בנרות האלו וגם באסטרופם ולא היו לי כתמים כאלה יבשים על הפנים, אז עליי ללכת להראות לרופא משפחה שלי או למי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את התשובה.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/02/2013

לקיחת האקמול ראויה,לגבי הקטמים כדאי להיוועץ ברופא המשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו