בהמשך לתשובה על נבטים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בהמשך לתשובה על נבטים
    שקד
    11/02/2013

הי, אני שבועיים אחרי החזרה עם תודה לאל בטא תקינה שהכפילה עצמה, מחר בע"ה הולכת לרופא ומתפללת לבשורות טובות.
    רשמתי לכם שאתמול אכלתי סלט ובסלט היו נבטים לא מבושלים נבטים לבנים כאלו הקשים..
    ואני מפחדת חלילה מזה, כי אין לי נוגדנים לסי אמ וי ולטוקסופלזמה, ואולי לטפילים אחרים שלא נדע, ורשמתם לי שאין זה מסוכן כלל...אנא הרגיעו אותי שוב כי מדוע בכל האתרים של של כללית וכו רשום לא לגעת בנבטים לא מבושלים בגלל מקרה שאירע שלא נדע בגרמניה?
    משהו על טפילים סלמנונלה או איקולי, אנא הרגיעו אותי כי אני ממש לחוצה ולא יודעת מה לעשות וההריון הזה יקר מפז..
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לתשובה על נבטים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לתשובה על נבטים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/02/2013

גלי שלום
    יש להימנע בהריון מאכילת כל אוכל שאינו מבושל היטב כולל בשר ,דגים ביצים וכו..,אותה המלצה קיימת גם לגבי נבטים לא מבושלים או ששהו הרבה זמן בחוץ ויכולים להכיל עובש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמך לתשובתך פרופ

שקד
    11/02/2013

אז מה אני עושה עם אכלתי כמה נבטים שהיו בסלט?
    ולמה שיעלו עובש אם יוצאים מנקודת מבט שהם טריים וכל הירקות יכולים לעלות עובש ולא רק הם..?
    אנא עזרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמך לתשובתך פרופ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/02/2013

כמו עם כל מזון יש לקוות שהוא טרי,נקי וללא זיהום,נקווה שגם במקרה שלך מדובר במזון ללא כל זיהום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו