שבוע 6

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שבוע 6
    ב
    11/02/2013

אני לאחר טיפולי פוריות עשיתי שאיבה ב31.12.12 והחזרה נעשתה ב4.1.13 לפני שבוע בדיוק הגעתי לעשות בדיקת אולטרסאונד לאחר שיצא 3 פעמים חיובי באולטרנאונד נאמר לי שהעובר קטן מאוד ואני צריכה להיות בשבוע 7 אבל אני בשבוע 6 בגלל הגוד ושאני יגיע אחרי שוע שזה היום שוב לבדיקת אולטרסאונד. היום הגעתי בהתחלה היא לא ראתה דופק ולאחר מכן היה דופק איטי ולפי הגודל של העובר היא עברה שבשבוע היא הוא עלה רק לשבוע 6+2 ולא הגיע ל7..מה זה אומר..?יש קשר לזה שלא אכלתי לפני האולרסאונד? מה עושים במצב כזה...?אני עדין מקבלת 3 פעמים ביום אוגסטרין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 6 - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/02/2013

שלום לפי החשבון שלי את נמצאת בשבוע הריון 7+ ולכן פער הגודל מצביע על תהליך נסיגה של העובר העלול להסתיים בהפסקת הדופק,בכל מקרה מלבד מנוחה ושאר התמיכות שאת מקבלת כדאי לשקול מתן אספרין לשיפור זרימת הדם ,ולבצע מעקב צמוד בגלל הסכנה הצפויה במיוחד שהעובר קטן לגילו,והדופק החל להיות איטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 6

ב
    11/02/2013

לפי מה שאמרו לי ב ivp אני אמורה להיות היום בשבוע 8 אבל בבדיקה הקודמת נאמר לי שהעובר קטן אז במקום להגיע שבוע 7 אמרו לי שבוע 6 והיום כאשר הגעתי והייתי אמורה לעלות שבוע משבוע שעבר עליתי רק יומיים כאילו במקום שבוע 7 אני נמצאת בשבוע 6+2..בנתיים אמרו לי להמשיך את התמיכה שאני מקבלת utrogestan 200 3 פעמים ביום כל 8 שעות...האם היה קשה לזה שלא אכלתי משהו בבוקר לבין הדופק של העובר..?מה עוד כדי לעשות במקרים כאלה כדי שהעובר ישמר ולא יפול...?אני גם עם שפעת כרגע יכול להיות שיש על זה השפעה..?היו מצבים שאתה מכיר שהעובר הצליח לשרוד במצב הזה...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 6

ב
    11/02/2013

הם ביקשו ממני להגיע רק ביום שני שיהיה עד אז להמשיך עם התמיכה כדי לבקש שיקבלו אותי לפני...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 6 - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/02/2013

שלום,אולי יש מקום לשקול לקיחת קרטיה(אספירין)לשיפור זרימת הדם לשליה והעובר,אין הוראת נגד לקיום יחסים,ואכן גם בתנאים כאלה עובר עשוי לשרוד,יום שני בשבוע הבא(עוד שבוע)זהו הזמן הרצוי לביצוע הערכה מחודשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו