FSH 23.5

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• FSH 23.5
    מיה
    11/02/2013

בת 43
    עם FSH 23.5
    לקראת Ivf השאלה שלי זה איים יאשרו לי מהקופה את הטיפול?
    כרגע מחכה לתוצאות של הבדיקות הגנטיות שזה בערך מה שמעכב אותי והייתי רוצה לדעת איים הקופה תאשר את ההפריה או שכדאי לפקס את האנרגיות לתרומת ביצית.
    אשמח לעצה בהקדם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FSH 23.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• FSH 23.5 - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    11/02/2013

אני מניח שהקופה כן תאשר, לפחות מחזור טיפולי אחד. אם לא תתקבלנה ביציות, אני מאד ממליץ לחשוב על תרומת ביציות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרום תרומת ביצית

מיה
    20/02/2013

שלום,
    התחלנו לברר מסלולים ואופציות לתרומת בצית ... הייתי שמחה לדעת איזה בדיקות גנטיות בעלי צריך לעשות ומה הוא בעצם אומר להם והאיים הוא צריך הפנייה מהרופא ?
    מאחר וזה לוקח חודשיים מעדיפים להיות מוכנים לתהליך ...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרום תרומת ביצית - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    20/02/2013

על בעלך לבצע את כל הבדיקות הגנטיות שלפי מוצאו. עליו לפנות לשרות הגנטי של קופת החולים שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו