שאלה לבנות הפורום....

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לבנות הפורום....
    מירי
    12/02/2013

אני יודעת ששאלו את השאלה הזו עשרת פעמים...אבל אני חייבת לדעת אם זה אבוד החודש....

גודש בשדיים - זה סימן מובהק אצלי לפני קבלת מחזור.

שאלתי היא: האם מישהי כן נקלטה להיריון, ובכל זאת היה לה לפני כן גודש בשדיים והיא חשבה שכבר אבוד והיא עומדת לקבל ..ובכל זאת היה היריון...? יש מישהי כזאת שיכולה לעודד?
    תודה בנות, תודה לרופאים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לבנות הפורום....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

bs
    12/02/2013

היי מירי, גודש בשדיים לאו דווקא מעיד על כישלון, לי דווקא זה קרה שנקלטתי להריון
    תהיי חיובית תחשבי חיובי והכל יהיה בסדר, ואם לא הפעם אז פעם הבאה
    מאחלת לך המון בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מתוקה

מירי
    12/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לך..

עדנצ'ו 28
    12/02/2013

תראי זה תלוי מאמי עם את בטיפולים ומבלת נרות תמיכה או זריקות למיכה לעוברים אז זה הורמונים ומהם יש גודש וכאבים בשדיים (כמו אצלי כרגע אני אחרי החזרה כשבוע והחזה ממש פומלה אנדרסון) ובטיפול המנצח לפני 4 שנים הגודש והכאבים נמשכו לי הרבה זמן כזכור לי) אבל עצה שלי מאמי , על תחפשי סימנים כי הסימנים מטעים ומאוד כי כמו בהריון כך גם לפני קבלת המחזור יש כאבים בשדיים וכאבי מחזור בבטן..אין כמו בדיקת דם פשוטה להריון או לפחות בדיקה בייתית בשתן הראשון של הבוקר.. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו