שכחתי לשאול עוד משהו קטן..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שכחתי לשאול עוד משהו קטן..
    עדנצ'ו 28
    12/02/2013

השאיבה הייתה ב 3/2 וההחזרה הייתה ב 6/2 של 2 עוברים האחד מהם בטוח בן 6 תאים היה השני לא אמרו לי כמה תאים..אמרו לי להגיע לב.דם להריון בתאריך 20/2 שלפי החישוב שלי זה יוצא בכלל ביום ה15 לאחר ההחזרה נכון? למה? הריי כבר ביום ה13 אפשר לדעת עם נתפס או לא..למה סתם להמשיך עם הנרות והכדורים עם אין כלום (חלילה)? אני יכולה לבצע לפחות בדיקה בייתית כבר ב 18/2 וזה יראה תשובה אמינה?יש לציין שהאוביטרל לכחתי ב1/2 בערב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי לשאול עוד משהו קטן..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לשאול עוד משהו קטן.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/02/2013

שלום,בהחלט את יכולה לבצע את הבדיקה ב-18/2 בדיקה חיובית תשקף הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אז עוד שאלה..

עדנצ'ו 28
    13/02/2013

עם במידה והבדיקה הבייתית תראה שלילי ביום ה 13 אז מה עליי לעשות עד ה20 לחודש סתם לשים נרות כשאני כבר מודעת שאין כלום?היום התקשרתי ליחידה בה אני מטופלת ושאלתי אותם למה הם ככה אמרו לי להגיע והרופאה עמדה על שאלה ואמרה לי "עם אמרו לך להגיע ב 20 לחודש אז תגיעי ב 20 וזהו, אנחנו כאן הרופאים ולא את" פשוט גם הנרות יגמרו לי ביום ה14 ואני יצתרך לקנות עוד חפיסה שעולה כימעט 100 שח בשביל נר אחד לשים בבוקר של היום ה 15..זה ניראה לי הזוי לחלוטין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אז עוד שאלה.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/02/2013

במרבית היחידות בארץ הבדיקה נעשית 12 יום לאחר ההחזרה,בכל מקרה את חייבת לפעול לפי דרישות היחידה ,ואם בבוקר היום ה-15 לא תקחי כלום לא יקרה דבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו