שואלת שוב כי קודם התפספס כנראה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב כי קודם התפספס כנראה
    שי
    14/02/2013

מחר יהיה היום ה-11 להחזרה. הייתי רוצה לעשות בדיקת דם משום שהבדיקה הביתית יצאה חיובית והייתי ממש רוצה לדעת אם כך באמת. הנחו אותי לעשות את הבדיקה ביום ה17/2 האם זה משנה אם אעשה אותה מחר או ביום ראשון? במידה ויש הריון, לאיזה בטא מצפים ביום 11?

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב כי קודם התפספס כנראה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/02/2013

שי שלום,ניתן לבצע את הבדיקה גם מחר,אולם הערך עלול להיות נמוךולא לתת אינדיקציה ברורה על איכות ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בטא, אשמח לעזרתכם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/02/2013

תוצאה מצויינת להגביר את המינון של הפרוגסטרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי ברשותך מילה טובה

שי
    15/02/2013

אני רוצה להודות לך מקרב לב.. מיום השאיבה ועד היום ענית לי כבר על לפחות 5 שאלות, זה ממש לא מובן מאליו ואני מאד מעריכה את העזרה שלכם פה בפורום, שבכל יום את נותנים מזמנכם היקר וטורחים לענות פה לבנות המודאגות בסובלנות אין קץ.

תודה לך ולכם
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי ברשותך מילה טובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/02/2013

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו