שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נועה
    16/02/2013

היי,
    האם ובאלו מקרים תתכן כניסה להריון כשהמחזור מאחר כבר בשבוע, הביוץ היה 9 ימים מהמחזור הקודם, אך הבדיקה הביתית יוצאת שלילית?

יש לציין כי לפני מספר חודשים קרה מקרה דומה שבו היה לי איחור במחזור, הבדיקות הביתיות הראו תוצאה שלילית, ואילו בבדיקות דם שעשיתי התגלה כי אני בהריון, אך התפתחות העובר לא הייתה תקינה, ובשבוע השמיני הפלתי.
    נוצר בי החשש כי גם הפעם מתרחש תהליך כלשהו שהוא אינו תקין, ורציתי לדעת האם עליי להסיק מהמקרה הראשון כי גם הפעם אני צפויה לתוצאה דומה?

הנני אמא לילדה בת 2. הכניסה להריון ההוא הייתה תקינה, אך הלידה עצמה הייתה בניתוח קיסרי חירום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/02/2013

נועה שלום ,וסת אמורה להופיע 12-14 יום מהביוץ,ואם אכן התרחש ביוץ יתכן ומדובר בפעילות עודפת של הגופיף הצהוב התומך,או באפשרות של הריון,קיימתץ אפשרות שהרית אולם ההריון נספג,התשובה עעת שלילית ,אולם נגרם שיבוש במועד קבלת המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו