אני בהלםםםם 2 פסים יפייפיים..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אני בהלםםםם 2 פסים יפייפיים..
    עדנצ'ו 28
    17/02/2013

עשיתי עכשו בדיקה בייתית עכשו 1 בלילה היום ה 12 להחזרת 2 עוברים טריים הבדיקת דם רק ביום רביעי אמרו לי ולא החזקתי מעמד כי קראתי כאן שאפשר לבדוק כבר ביום ה12 ועשיתי וראיתי פס של ההריון יותר חלש מהפס של השתן אבל ממש רואים 2 פסים (הפס של ההריון בהיר יותר מהשני) זה הריון כן? האוביטרל היה ב 1/2 והיום ה17/2 כבר זה לא ממנו נכון?יוו כולי רועדת רק מזה שאני רואה 2 פסים סוף סוף בבקשה תגידו לי שזה אכן הריון ולא אוביטרל..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בהלםםםם 2 פסים יפייפיים.. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/02/2013

זה לא מהאוביטרל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אז..

עדנצ'ו 28
    17/02/2013

היום עשיתי בטא בבוקר ופרוגסטרון כמה בערך הבטא אמורה להיות היום 12 יום מהחזרת העוברים וכמה הפרוגסטרון כדי שיחשב לנורמלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וברשותכם עוד שאלונת

עדנצ'ו 28
    17/02/2013

מצטערת עם אני נודניקית עם השאלות פשוט אני עדיין לא מאמינה שיצא חיובי.. אני עדיין מעשנת קופסא ביום מאיזה שבוע זה כבר ממש מתחיל להשפיע על העובר (הבנתי שכברגע הוא לא קשור אליי עדיין) ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וברשותכם עוד שאלונת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/02/2013

קודם כל כל בדיקה שהיא חיובית זה הריון.
    רצוי בדיקה ראשונה סביב ה 120, אך זה לא אומר שאם זה פחות אז זה לא טוב.
    לעשן בכלל זה לא טוב והעובר קשור אליך כבר מההתחלה.
    אומנם נזק גדול זה לא גורם אך כדאי להפסיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו