מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקיםאני17/02/2013
שלום לרופאים
אני בסבב IVF מזריקה 5 מנופור
יום 3 למחזור
אסטרדיול 176
LH 5.5
פרגסטרון 4.76
יום 8 למחזור (אחרי 4 ימי זריקות)
אסטרדיול 757
LH 2.4
פרגסטרון קטן מ- 0.8
US זקיקים קטנים
היום יום מחזור 11 (אחרי 7 ימי זריקות)
אסטרדיול 1699
LH 2.6
פרגסטרון 5.6
US - יהיה לי בערב
נוטלת DHEA
בין יום 3-8 הפסקתי והפגסטרון ירד
אח"כ המשכתי ושוב עלה נוטלת גם 5 מ"ג פרדריזון
יש מקום לדאגה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובנוסף אני עם צטרוטייד
אני17/02/2013מלפני יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2013בינתיים התגובה תקינה,הפסיקי עם ה-DHEA המעלה לך את הפרוגסטרון ובמובן זה יותר מזיק מאשר מועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' אשכנזי
אני18/02/2013היום התצאות היו
אסטרדיול 2255
LH 2.4
פרגסטרון 1.45
זקיקים ימין: 20,16,13
זקיק שמאל: 7
רירית 8.2 סדירה הודגם קו אמצע
מתי לדעתך הכי טוב אוביטרל?
הרופא מתלבט לגבי היום או מחר
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2013לדעתי מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' אשכנזי
מודאגת18/02/2013יייששששש
זה מה שהרופא אמר
אני כל כך אוהבת שמה שאתם חושבים הרופאים מייסמים
המון תודה!!!
אין עליכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2013תודה רבה
מודאגת24/02/2013לצערי ביום חמישי הייתה שאיבה של ביצית אחת
מעט קטנה אך הצילחו בכל זאת לעשות איקסי
אבל למחרת היא לא הופרתה
יש לי רזרבה שחלתית נמוכה ומתוך 7 שאיבות זאת כבר הפעם השלישית שאין החזרה.
אני רק בת 37 ואמא לתאומים זהים מהריון ספונטני.
האפשרות שלי היא רק תרומת בייצית??
המון תודה על עזרתך הגדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2013רמות ההורמונים במהלך הטיפול והעובדה שהיו לך מספר זקיקים מותירים אותך עדיין בעלת סיכוי סביר להרות למרות הכל וזאת במיוחד שאת בת 37 -העובדה שאת צעירה יחסית עם רזרבה שחלתית נמוכה עדיין נותנת לך סיכוי טוב להרות למרות המאמץ הכרוך בכך ,במקומך הייתי ממשיך לנסות ויתכן ויש מקום לשקול פרוטוקול אלטרנטיבי המתאים לאישה עם רזרבה נמוכה-אל תתייאשי
מודאגת25/02/2013המון תודה על תושבותיך המפורטות והמרגיעות כל כך
אתה רופא מדהים! הלוואי והייתי גרה במרכז להיות מטופלת שלך....
נכון הערכים היו טובים אבל הזקיקים רקים... מדוע זה קורה?
מהו פרוטוקול המתאים לבנות עם רזרבה שחלתית נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2013שלום,אחת התופעות של רזרבה שחלתית ירודה הינה בין היתר זקיקים(מבנים ציסטים) ריקים מתוכן.על הרופא להתאים פרוטוקול מתאים בהתחשב בנתונים ההורמונלים שלך ועליו לבחור בין פרוטוקול העושה שימוש בכמויות גדולות של גונדוטרופינים לבין פרוטוקול העושה שימוש בתגובה הטבעית ושימוש בהורמונים ומדכאים מרגע שמופיעים זקיקים בגודל העולה על 14מ״מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)