מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך טיפול לאחר טיפולים כושליםלירז12/03/2008
אני בת 44.5 (נשואה 3.5 שנים ובטיפולים כ- 3 שנים) 3 נסיונות אי.וי.אף נכשלו. הביציות לא היו טובות. לכן אנחנו הולכים על תרומת ביצית. עשינו במרכז אחד 3 נסיונות. (2 הפריה ופעם מוקפא). ובמרכז אחר ניסינו 3 פעמים ללא הצלחה. במרכז השני היה הריון אחד שנפל בשבוע חמישי. שאר הפעמים ללא הצלחה.הכל תקין אצלי הרופאים טוענים שזו בעיה של הגיל. הרחם בסדר עובי הרירית מצוינת. הזרע של בעלי לפעמים טוב יותר ולפעמים פחות. בנסיון אחרון ניסינו עם זרע טרי ולא מוקפא.
השאלה שלי היא: האם כדאי לנסות שוב בלי לפגוע בבריאות שלי. והאם כדאי מיד עכשיו ללכת על עוד טיפול או לחכות? להזכיר אני בת 44.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירז שלום
פרופ' שחר קול12/03/2008לגיל המטופלת השפעה שולית אם הטיפול הוא על בסיס תרומת ביציות.
הטיפול התרופתי שאת מקבלת בתרומת ביציות הוא מינורי, ולא מסוכן לבריאותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירז12/03/2008תודה על התשובה. ההורמונים שאני מקבלת הם: פרוגינובה, אוטרוגסטאן , גסטון,וקלקסאן. לפני כל טיפול הרופא מסדר לי את המחזור עם גינרה. הגסטון הפעם כניראה גרם לי לאלרגיה. אני עדין לא יודעת אם זה מה שגרם לאלרגיה. בכל אופן שאלתי היא האם כדאי מיד להתחיל מחזור נוסף . את בדיקת הבתא השלילית קיבלתי אתמול והפסקתי אתמול את כל ההורמונים מלבד הקלקסאן.אודה לך על תשובה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול12/03/2008לגסטון יש חלופות.
הצורך בקלקסן לא ברור.
אין מניעה להמשיך מיד למחזור נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירז12/03/2008בהמלצת המטולוגית אני לוקחת קלקסאן. בגלל בעיה בקרישיות הדם.
ועכשיו יש לי שאלה נוספת המדאיגה אותי. לגבי סיכון לסרטן השד. האם יש מקום לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
לירז12/03/2008האם יש בעיה עם הקלקסאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירז שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008אם יש הוריה רפואית - יש להמשיך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירז13/03/2008תודה על התשובות ואודה לך אם תענה על שאלותי הנוספות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירז שלום
פרופ' שחר קול13/03/2008הסיכון לסרטן שד אינו שונה משמעותית מהסיכון של כלל האוכלוסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)