פרופסור אשכנזי אשמח להתייחסותך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופסור אשכנזי אשמח להתייחסותך
    שני
    17/02/2013

שלום רב, אני מטופלת בבי"ח בלינסון ביחידה לפוריות.
    אני לקראת החזרת מוקפאים. היום הגעתי לבדיקת דם אולטרסאונד ומכיוון שהרירית הייתה 9 מ"מ נאמר לי להכנס לשיחה עפ הרופא. על סמך האולטרסאונד הוא תיאם עם המעבדה שאגיע ביום חמישי הקרוב להחזרה ובנתיים להמשיך עם האסטופרם 3 פעמים ביום ובנוסף להוסיף פעמיים ביום קרינון.
    היום כשחשבתי על זה עלו לי כמה שאלות.בתחילת הטיפול אמרו לי שצריך להחזיר את העוברים בדיוק 3 ימים אחרי הביוץ, אז מה שאני לא מבינה איך קבעו לי ליום חמישי את ההחזרה מבלי לדעת מתי בדיוק הביוץ מתרחש? אני לא אמורה לבוא למעקב כל יום, או לפחות ביומיים הקרובים כדי לוודא שהביוץ אכן התרחש שלושה ימים לפני ההחזרה?
    האחיות לא התקשרו אלי כדי לומר לי מה לעשות וגם הרופא לא ציין שצריך להגיע להמשך מעקב.
    מה לדעתך אני צריכה לעשות? אני מגזימה או שאכן צריך לבדוק את התאריך המדוייק של הביוץ?
    אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסור אשכנזי אשמח להתייחסותך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/02/2013

נועה שלום ,בטיפול הורמונלי תחליפי שאת מקבלת אין צורך לעקוב אחר הביוץ אלה להכשיר את רירית הרחם לקליטת העוברים בהתאם ליום הקפאת העוברים,ובמובן זה העשו כל הצעדים המתבקשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי תודה רבה אתה מקסים!

שני
    18/02/2013

תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו