מחכה לתשובה..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה..
    ?אלה?
    18/02/2013

היי העלתי שאלה ואני רואה שהיא יורדת בשירשור ואין התייחסות. אדמח לתשובה..:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחכה לתשובה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/02/2013

בדיקת הזרע לוקהבעיקר במורפולוגיה של הזרע,יחד עם זאת קיים סיכוי טוב להרות בטיפול משולב בהשריית ביוץ + הזרעות תוך רחמיות,במקביל על בעלך לעבור בירור הכולל -בדיקת פרופיל הורמונלי,בדיקת אולטרסאונד אשכים לשלילת וריקוצל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך..

?אלה?
    18/02/2013

אני מבינה, בקשר לבדיקות לבעלי למי צריך לפנות בכדי שבעלי יופנה לבדיקות שציינת?..
    היום הייתי אצל הרופא נשים הוא קיבל את בדיקות הזרע והמליץ לעשות בעוד חודשיים שוב בדיקה+ השבחה( אשמח להסבר מהי השבחה)
    אותי הוא שלח לבדיקות דם וצילום רחם מיכיוון שבגיל 10 עברתי אפנדציט שהתפוצץ והוא אומר שאולי זה גם יכול להשפיע? אפשר הסבר גם על כך? מה האחוזים שזה משפיע והאם אפשר להרות אם קיימת בעיה?...
    תודה רבה על היחס...:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/02/2013

את נמצאת בשלב ראשוני של בירור ,וטוב עשה הרופא ששלח אותך לבדיקות פרופיל הורמונלי ,וצילום רחם,המלצתי שלאחר קבלת התוצאות תפנו לרופא פריון שירכז את כל הנתונים ויפעל בהתאם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו